Gruvar söndagen...

 
 
 
Usch vad jag gruvar mig för imorgon. Jag hatar att inte ha kontroll på det sättet som jag önskar i jobbet. Jag  hatar att jag inte hittar och att jag därför blir osäker. Sedan får jag ångest så här som jag har nu... Men jag vet ju att det KOMMER bli bra. Jag kommer lära mig hitta och jag kan alltid fråga någon av dem jag jobbar med om jag inte hittar. Det är inte hela världen... Men ändå... Imorgon går jag intro 12-21. Usch. Skänk mig gärna en tanke eller två...

Kommentarer
Postat av: mamma

Det går bra ska du se. Jag häller tummarna båda två i dag. Glad flicka i den begagnade vagnen puss på dig lilla Melissa.

2013-03-04 @ 05:58:41
Postat av: Karin

Det där med att hitta är ju även mitt problem! ;) har tur som bara är i Obbola när jag jobbar där alla bor ungefär på samma ställe.. i samma lägenhetshus och så några utanför. Jag känner ju ingen som har sämre lokalsinne än mig.. men du fixar det! Känns jobbigt men du klarar mer än du tror! Jag kan tycka det är viktigare att du har koll och vet vad du ska göra hos dom, hitta går ju att träna in ;) GPS i telefonen säger jag bara!! ;D Vilka härliga bilder på lilla Melissa!

Svar: :) jo, måste installera nåt gps program tror jag :)
Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback