Äventyr

haha. Ute på egna små äventyr för någon dag sedan med pappsen ;) Och nu har vi bokat ett riktigt äventyr. Grekland 15 Juni. Så nu är det bara att söka min första semester ;) + mammaledighet över sommaren. :) Vi kommer utnyttja de så kallade dubbeldagarna i sommar. :) Skönt att vara hemma båda samtidigt. Även om mycket av tiden (mest för Henke då) kommer gå till att bygga på gården... Skönt med semester innan :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vars i Grekland? Någon mysig romantisk liten ö kanske?!:)

Svar: Nä, vi vill slippa byta flyg i Sthlm för Melissas skull så vi åker direkt från Luleå och då fanns det bara Kreta och Rhodos. Men vi valde ett litet ställe på Kreta som är den bästa stranden för barn (inte för hon ska vara så mycket på stranden just). Georgiopolis. :) Verkar jättemysigt där så det blir nog bra! :) Ville inte till Chania då vi alla varit där förut, och Rhodos hade många av oss också varit till. :)
Sara

Postat av: mamma

Såå söt lillan är kan också titta på mammas skrivbok ser ut som hon tänker hitta på något bus. Så härligt att åka i väg till Grekland.

2013-03-20 @ 06:35:01
Postat av: Anonym

Ja åh så lyxigt och härligt att få resa bort och ha det gott alla ni tillsammans :) Vigseln samma dag då alltså? :) KRAM ses på fredag!

Svar: Flyget går 10 på morgonen så det blir dagen innan som det ser ut nu :) Ja det gör vi! <3
Sara

2013-03-20 @ 11:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback