Nyårslistan 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja jag var ju gravid, födde en dotter... Bland annat. ;) 
 


2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inget (som vanligt). Har jag något så är det mer typ "ska njuta som aldrig förr" eller något sådant. :) 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, Emma & Niklas, Malin & Patrik, Sofie och Krille (för andra gången), Henke & Lollo (också för andra gången), och så alla från mammagruppen. ;)

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, inte någon som stod mig jättenära, men en vän till mina föräldrar. Anders dog ganska hastigt och ung. (Tror han var 51 år) Känns jättekonstigt att vara i stugan då han inte kommer på oväntat besök. (Han bodde nära vår stuga så han var ofta förbi)

5. Vilka länder besökte du?
 Första året på lääääänge som jag faktiskt inte besökte ett endaste land. Jag höll mig hemmavid. ;) (Förutom Åre då)

6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Nä, 2012 var verkligen komplett så att säga! En resa hade ju inte varit så dumt dock, typ i feb/mars. :) Men just då var jag ganska sol/res mätt då det blev två solresor ganska tätt i slutet av 2011. :)

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 31 juli förstås! Och 14 Juni <3

8. Vad var din största framgång 2012? Att bli mamma helt klart. Och jag är en jäkligt bra sådan! <3 Kommer göra allt för vår dotter och göra det som är bäst för henne! <3

9. Största misstaget? Hm, vet inte. Har säkerligen gjort flera misstag men inget sådant där "big, big misstake".  

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Var ju rejält förkyld någon vecka innan Melissa föddes. Men annars inte. Eller infektionen i samband med Melissas födelse, hade hög feber och för mig som inte är van att ha feber så var jag med facit i hand ganska påverkad av den. (Trodde ju att det skulle kännas så efter att man varit med om en förlossning) :P

11. Bästa köpet? Det måste nog vara bilen vår! (Volvon)

12. Vad spenderade du mest pengar på? Snarare vem? ;) 

 



13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Men självklart! Mina liv, Henke & Melissa! <3 Henke kan konsten att med hjälp av något litet göra något stort. :) 

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?


Skymtar för en stund, utan dina andetag  och Euphoria. Men om jag tänker på sådana man hör på radio och som har omtalats bland folk så är det ju gangnam style. :P


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Absolut gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
 Finns nog ingenting som jag hade kunnat göra mer... 

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ödslat tid på sånt som i efterhand visat sig vara så onödigt.

18. Hur tillbringade du julen? I Kuri med mamma, pappa, broder Nicklas (Och Amber förstås) (Och förstås älsklingen och Melissa)

Haha, jul"granen" i stugan! :)


19. Blev du kär i år? Jag är alltid lika kär men har ju förstås varit med om en helt annan sorts kärlek som man får till sitt barn. <3

20. Favoritprogram på TV? Underbart är kort måste jag nog säga!

21. Bästa boken du läste i år? Hm, måste kolla i min bok där jag skriver upp böcker jag läst... ;) Där blir det Godnatt finaste, och Tisdagarna med Morrie!

22. Största musikaliska upptäckten? Miss Li måste jag nog säga där. Hade inte alls lyssnat på henne förut men hon är ju rätt bra!

23. Något du önskade dig och fick? Hade önskat att vi skulle få ett barn tillsammans. Önskade mig faktiskt det 11.11.11 kl 11.11. ;) Satt på jobbet och önskade det. Och med facit i hand så var det nog där nånstans vi blev gravida. ;)

24. Något du önskade dig men inte fick? Jo. Hade önskat att jag hade fått/köpt ett nytt objektiv till kameran. Men jag är inte ledsen för det. :)

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Den var ganska annorlunda eftersom det var en måndag och Henke jobbade borta. Så nästan alla hade firat mig innan. Men jag mös extra mycket med Melissa och så hade jag svägerskan Katarina här och så Melissas farfar, och Anna. :) 

Fick ju en så fin present av vännerna som måste nämnas här. Lördagen innan överraskade de ju mig och skämde bort mig här hemma. Var såååå kul! Har tyvärr inga bilder från den kvällen.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jo. Att jag hade hälsat på farmor och att hon just då hade fått vara "klar" så hon skulle få träffa och förstå att hon har fått sitt första barnbarnsbarn. <3

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Mjukisar och så leggings! (Det hade jag jämnt under graviditeten). Oftast leggings då det blev sommar.  :)

28. Vad fick dig att må bra? Min familj och vänner förstås!

29. Vilken kändis var du mest sugen på?  Hm, är ju så dålig på att komma ihåg sådant! haha Så  ingen speciell!

30. De bästa nya människorna du träffade? Alla i mammagruppen! 





Kommentarer
Postat av: Erika

Vilket spännande år du haft :)

2013-01-07 @ 13:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback