En helg och fyra nätter!

Ja här händer det mycket minsann. Har haft en underbar helg. Först torsdag blev det simning för mig och Anna. Sedan fredag hade vi tjejkväll hos Anna och drack två glas vin. Kändes konstigt faktiskt! Men kul förstås! Under dagen på fredagen var även jag och Henke ut  och körde skoter en sväng medan Frida fick lite mys med Mellis! Men jag började må så illa så vi fick vända om. (pga sömnbrist förmodligen). För det gick över då jag fick sova. :)
 
 
 
Lördag åkte vi till Kåbban! Jag och Linnea åkte slalom och Henke körde skoter. Melissa var med mormor och hade det såå mysigt! Och hon sov bra, åt bra och skrattade mycket! ;) Det var såååå kul att åka slalom! Har ju inte åkt på väldigt länge (och förra året räknas ju knappt då jag alltid var sååååå försiktig). Underbart strålande solsken, klarblå himmel och Linnea som sällskap. Det var jätteroligt. Vi har ju aldrig åkt slalom bara hon och jag ensamma förut. Vi båda tyckte det var riktigt kul! Pratade mycket och uppdaterade varandra om allt nytt. Det var fint! En riktig fin dag! <3 Efter slalomåkningen blev jag, Henke och Stefan (som åkte med oss och körde skoter med Henke) bjudna på palt av mamma. Sååå gott! Men jag orkade inte så mycket då vi åt så mycket till lunch och även tog en fika i Kåbban! Sedan hem och lägga Melissa i sängen och sedan bastade vi och somnade tidigt! :) 
 
 
På Melissa fronten händer det mycket också. Hon har  (pepparpeppar och nu ska jag skryta) sovit fyra nätter nu utan att äta. Det är underbart! Hon vaknar fortfarande efter nappen typ tusen gånger på en natt och jag har svårt att somna om mellan gångerna. (Henke har samma problem). Så vi turas om mycket. Och den som stoppar in nappen på natten får sedan sovmorgon när Melissa har gjort morgon. ;) Igår var det jag. Så skönt! Idag har hon (Nu ska jag skryta ännu mer) sovit från 19:45-8:30, och då åt hon och somnade om en liten stund till (bara typ tio min). Och jag tyckte inatt att det var liiiite mindre ofta hon efterlyste nappen iaf! Jag hoppas! Sedan har jag fått mail nu av Karins moster som är bra på sånt här så ska sätta mig ner snart och läsa medan Melissa sparkar och har sig i gymmet. ;)

Det small också bara till så började Melissa nå ner i gåstolen och sprattlar sig fram (sedan ett tag tillbaka)... Och rullar runt för fullt. (Inte i gåstolen då) ;P Nu får man minsann hålla ögonen öppna! Hon älskar att slita av mig mina glasögon också och käka lite på dom. ;) haha
 

Kommentarer
Postat av: anna

Härlig läsning:) Det var verkligen en härlig dag att vara ute i lördags! Kul att höra att hon fortsatt sova hela nätter, håller tummarna att det håller i sig för det mesta :)

2013-01-14 @ 10:40:36
Postat av: Emma

ja inte ska du klaga på hur hon sover om hon till och med slutat äta=) Här känns de som att hon kommer äta nattetid forever;)

Svar: haha nä det är såååå skönt! :) Och tror och hoppas det kan bli bättre med nappen också. Och blir det inte det så ska vi ta bort den! Nu när hon snart är 6 mån så har dom ju inte det sugbehovet som dom haft tidigare :) (tips från karins moster bland annat) ;)
Sara

Postat av: mamma

Härligt att läsa hoppas att det håller i sig.Tack för att ni gillade palten.

2013-01-15 @ 06:44:02
Postat av: Karin

Roligt om du får några användbara tips av min kära moster :) haha ja visst blev det en himla skillnad på mitt hår..! Dock är det ingen som märker att jag klippt mig(!) :p haha, som vanligt!

Svar: Jag skulle (hoppas jag) ha märkt det även om jag inte visste det :)
Sara

2013-01-15 @ 15:54:02
URL: http://tjofftjoff.blogg.se
Postat av: Emelie

Vad härligt du har haft det! Man blir ju nästan lite avis, haha ;) Ses imorgon!

2013-01-15 @ 20:22:06
URL: http://umbrellastormm.blogg.se
Postat av: Karin

Ja testa! Blev som impad av att det faktiskt blev ett bröd av det hela! Coolt :D haha ja mandelmjöl är sånt man gör macarons av.. (har dock inte provat) finns bland alla mjölsorterna :)

2013-01-16 @ 22:49:43
URL: http://tjofftjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback