Årssammanfattning 2012

Tänkte försöka mig på att skriva en liten årssammanfattning för 2012 nu när det blivit ett nytt. (Helt galet vad snabbt det har gått) 
 
2012 har verkligen varit fantastiskt hela året. 2011 avslutade vi ju som sagt i Indien och kom hem på självaste nyårsaftonen. I slutet av januari/början på februari så gick vi ut med vår stora glädjande nyhet att vi skulle få äran att bli föräldrar. Jag jobbade på och var bara allmänt glad och lycklig över att vi skulle bli en familj. Jag mådde riktigt bra! Jag var även ner till Carro i Örebro och hälsade på! :)
 
Februari åkte vi som vanligt till Jokkmokksmarknaden från stugan. Enda skillnaden var att det var -38 grader i snitt ungefär! Galet kallt! Vi åkte även till Kåbban och sov över i en stuga en natt med en arbetskompis till Henke. :) Var riktigt härligt och kul! Jag kommer även ihåg den mysiga "vår" grillningen jag och Henke hade ute på gården. Så mysigt! Jag började få problem med ryggen (graviditeten som gjorde det), mest troligt lite foglossningen men det gick tack och lov till sig efter ungefär 3-4 veckor. :) Vi åkte även på en skoterutflykt med Anna, Jesper, Jim & Sara. 
 

 
 

Mars innhöll en resa till Åre. Fantastiskt kul och roligt! (Trots att det regnade mestadels) :P Vi var även på rutinultraljudet! <3
 
 
April
 
Påsken var vi i sedvanlig ordning i stugan med hela släkten. :) Vi åkte till Kåbban och försökte lära lilla Emma att åka slalom. (Eller vaddå vi, det var ju faktiskt Henke) Jag vågade inte åka slalom mer för jag ville inte riskera något med lilla livet i magen. Underbaraste påsken på länge! Jag "fick" mig en walk-in-closet! :) Jag jobbade för fullt och nu började det kännas tungt att jobba! Det är ju inte lätt att ta på andra strumpor sittande på golvet när jag knappt kunde ta på mig mina egna strumpor. ;) Men det gick bra ändå och det var ju tur jag har världens bästa jobbkollegor som kunde byta med mig när det blev för jobbiga moment. :)

 
 
Maj 

Denna månad bestod av många fina och härliga middagar ute på altanen. Just eftersom vi visste att vi snart ingen altan skulle ha kvar!  :) 

Jag & Anna fotade vår årliga fotosession vid blå/vit-sippe stället vi hittat. Efter tre år blir det visst tradition, så vi får väl göra det nu i år då Anna? ;)

Sista maj var också min sista jobbdag innan jag kastade in handduken för många månader framöver.


 
 
 
 
Juni
 
Jag tog verkligen vara på tiden att vara "ledig" på även om jag inte orkade så mycket. Jag njöt verkligen av att vara gravid! Vi firade midsommar med brorsan på Byske havsbad. Jag läste många böcker, tog det lugnt, umgicks med vänner och spenderade en hel massa tid med min fästman. För jajjomän. Henke friade ju i början av juni också. Jag och mamma var i Sthlm och det var inte enkelt att vara höggravid i storstan. Oj så trött och slut jag var! Men vi hade det jättehärligt och nästa gång vi gör en mor & dotter resa så blir det nog en "mor, dotter & mormor resa" ;)  
 
Jag var ganska så stor!! ;)
 
 
 
 


Juli
 
Henke hade semester och han slet som en varg med dräneringen av huset och jag försökte hjälpa till med det jag kunde. (Servera mat och vatten) ;) Vi fiskade mycket och tog vara på tiden vi båda hade ledigt tillsammans.
 
Jag kommer särskilt ihåg dagen då jag var med Anna och Jesper och "solade" och hängde på havsbadet den där varma sommardagen! (Och under tiden slet sig Henke svettig med dräneringen) Men det var skönt för mig att få komma bort från kaoset en stund. ;) Juli månad avslutades på bästa tänkbara sätt. Vi blev föräldrar till världens finaste dotter! <3 Det största som någonsin hänt oss och lyckan var verkligen total. 
 
 
 
Augusti

Vi fick komma hem och blev utskrivna från 56:an den 10:e och sedan var vi mest hemma och mös och lärde känna vår nya familjemedlem. Men vi var även på små utflykter till vår stuga, till Henkes mamma och sådär. Vi gick mysiga promenader och bara hade det allmänt bra! Vi njöt (som alltid) för fulla muggar!
 
 
September

Jag blev hemma "själv" för första gången och Henke återgick tillbaka till jobbet. Vi hängde mycket med Emma och Amanda.Vi hade grillkväll i Arnemark med Henkes pappa och Ulla och min mamma. Vi åkte till stugan med mamma, pappa, Adam, Kia och deras två barn. Så mysigt!
 
 
 
Oktober

Vi gick många härliga höstpromenader och njöt av höstens fina färger. Jag fyllde 25. Vännerna överraskade mig med ett kalas här hemma! Det kommer jag att kunna leva på länge. En otroligt fin dag! <3 Första snön kom och Melissa vände sig från mage till rygg för första gången. (Det är fortfarande något som hon verkar dra sig för. Hon vänder sig myyyycket oftare från rygg till mage). Vi var till Umeå hela familjen. Melissa blev tre månader. Galet vad snabbt tiden går! Vi mös förstås på som vanligt lilla familjen också!
 
 
 
November
 
Det var en månad vi mest bara mös på här hemma och njöt av all tid vi hade tillsammans som familj. :) Pysslade  en hel del också!
 
 
December

Hälsade vi på A-M och Y i Sthlm och hade det riktigt mysigt! <3 Julen spenderade vi i stugan med min familj - Jonas, Jenny och Sandra. Nyår var vi också där men med finaste vännerna Anna, Jesper, Jim, Sara & Fredde. Det var så undebart härligt! Riktig toppenhelg alltså! Jag sa på måndagskvällen att jag hade så trevligt så jag ville inte ens åka hem. ;) Men vi sa att vi får göra om det fler gånger! :) Får nog göra ett enkom inlägg om nyår och visa er lite bilder också!
 
 
 
 
 
 
Nu blickar vi framåt och hoppas på ett bra 2013. Tänk, vi kommer att gifta oss, Melissa kommer att ta sina första steg, lära sig prata, börja på förskola... Säga sina första ord. Ja listan kan ju göras lång! ;) Men annars så ska gården fixas till och det ska byggas altan och en terass. Som sagt det kommer att ske mycket roliga saker under året! Livet är allt bra fantastiskt! <3 Mitt personliga mål under 2013 är att få en fast tjänst. Det ska banne mig hända i år!
 
Nu hoppas jag att jag inte glömt nånting viktigt under årets lopp. Men i stora drag såg det väl ut ungefär så här ;) 

Kommentarer
Postat av: anna

Jag tror absolut det blir fast tjänst för dig i år :) <3

Svar: hoppas verkligen på det! :)
Sara

2013-01-05 @ 23:01:36
Postat av: mamma

Ditt år har har varit intressant att följa din blogg,det första jag gör på morgonen är att öppna bloggen och se om du har skrivit något eller några bilder för du är så duktig att skriva och fota.Fortsätt som du brukar så läser jag gärna med intresse.

2013-01-07 @ 06:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback