6 månader i bilder och text

 
 
 
 
Idag för prick 6 månader sedan låg vi på förlossningen och fick hålla vår dotter i våra armar för första gången. Tänk vad livet kan "ändras" så snabbt. <3 Hujedamig vad tiden går snabbt alltså! 6 månader. Har ni hängt med? -Inte då jag!
 
När jag ser dessa bilder så minns jag att jag tyckte hon var så stoooor när hon var tre månader... Herregud alltså! Denna lilla människa... Som vi har skapat...Denna fantastiska lilla tjej som är helt underbar. Hon har från hennes första andetag visat oss vad riktig kärlek innebär. Hon har utvecklats varje dag och det är fantastisk att få följa henne på hennes resa, få dela detta med henne. Att få vara hennes föräldrar. Det är det bästa som finns att få vara hennes mamma och pappa.
 
Hon har blivit en envis tjej (kan väl inte bli annat då både hennes mamma och pappa är väldigt envisa) haha, hon utstrålar glädje och lycka, och hon är alldeles alldeles underbar. (förstås) Hon gillar inte att sitta, men att rulla runt är väldigt, väldigt kul. Helst rullar hon utanför filtarna (även om vi lägger ut filtar som är hur stora som helst). Hon gillar även att hoppa, och det har hon ju gillat länge. Men en ny grej som hon gillar är att stå. Helst i någons famn. När hon ligger ner så vill hon ta tag i ens händer och dra sig uppåt tills hon står.<3 Och att stå mot soffkanten är också en hit. (Då står hon alldeles själv, hon ser så stolt ut. haha) Hon är glad och skrattar väldigt ofta. Hon vill gärna vara i centrum, det tycker hon är kul! Och att bli lämnad själv i ett rum (i hoppgungan eller gåstolen) det är väl sådär... Hon vill gärna ha någon att prata med. ;) Någon tand verkar inte vara på gång än... Vi har trott det länge. Men de där små vita guldkornen verkar lysa med sin frånvaro. Men ingen brådska här inte. De kommer när de kommer. :) Allt har sin tid. 
 
Hon har ju även börjat visa intresse för andra barn. Speciellt då Amanda och så hennes kompis Walter. Och Ville! Det är barnen "i hennes ålder" som hon träffar mest. :)
 
Hon sover hela nätter utan att äta sedan nästan en månad tillbaka. Några få gånger vill hon äta runt 4 tiden. Hon vaknar fortfarande efter nappen ibland, men det är trots allt inte alls lika ofta. Här för någon natt sedan stoppade hon tillbaka den själv faktiskt. Man kan ju hoppas hon kan göra det själv typ alltid snart. :) 
 
Om 6 månader till så börjar sommaren gå mot sitt slut. Jag hoppas att den har inneburit ledighet, (ev min första riktiga semester, annars föräldraledighet), och en massa utflykter till kanske Lycksele, till stugan och något annat trevligt ställe kanske... Kanske Stockholm igen för att hälsa på faster Molpe... Who knows. Vi ska iaf njuta av ledigheten och så ska vi ju bygga altan och bro och soldäck både fram å bak! Vi har det vi gör men det får ta den tid det tar. Tänk då springer förmodligen Melissa omkring för fullt. Härligt. Härliga unge. Dessa 6 månader är de bästa i våra liv! 
 
Vi ser framemot de kommande 6 månaderna. (Och åren också förstås) Fylla dagarna med liv, fyllt av glädje och kärlek. Livet på en pinne! <3 Tänk, Melissa ska få vara en liten brudtärna. <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Ja gud vad tiden rinner i väg.Ser jätte fina bilder på gull ungen hur hon utvecklas till varje gång jag träffar henne.Melissa lyser som en solstråle när hon lyckas få igång spelen på gåstolen ja gud vad jag längtar till nästa gång .

2013-01-31 @ 07:10:17
Postat av: Anonym

Ja oj vad tiden går!!! :) hon kommer vara så sööööt som brudtärna! En riktig liten karamell:) man ser på bilderna så många ggr hon förändrats från Henke till dig till Henke igen..;)

Svar: haha jaa :) En liten kameleont ;)
Sara

2013-01-31 @ 09:21:15
Postat av: Emma

Det var ju jag om lämnade förra kommentaren:)

Postat av: anna

Hon blir ju bara sötare och härligare den där ungen, vart ska detta sluta??? =)
Vad är det för mysig tröja du har på bilden emd dig och melissa =)

Svar: Hihi, ja det kan man ju undra? ;) Den rosa? Den är från HM :) En av de få plagg jag köpt efter graviditeten ;)
Sara

2013-01-31 @ 11:43:54
Postat av: Karin

Fina fina tjejen!!

Svar: :)
Sara

2013-01-31 @ 17:22:10
URL: http://tjofftjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback