En hel natts sömn

Nu ligger jag i gästrummet å ska läsa lite å sedan sova en hel natt. (förhoppningsvis) Pappan ska nämligen ge käk inatt av det jag pumpat ut. :) Kanske kan bli en helgtradition om jag kan lyckas pumpa ut tillräckligt innan. :)Måste dock erkänna att jag saknar henne fast hon ligger i rummet bredvid bara! Ska försöka njuta av en hel natts sömn iaf! Godnatt mina vänner!

Kommentarer
Postat av: anna

God natt Sara, hoppas du får sova gott!

2012-09-29 @ 22:02:35
Postat av: mamma

vad spännande att höra hur det gick både för dig och Henke.

2012-09-30 @ 07:09:51
Postat av: Karin

Och angående iphone förresten, att man blir låst till apple.. det tyckte jag lät som en nackdel innan jag köpte iphone men nu ser jag inget fel i det. Där finns ju liksom allt man behöver ändå?! :) (och lite till) Och allt är verkligen sååå enkelt!! Kan ju heller inte bli nå virusskit heller, det är väl risken med android? Jag har iaf blivit helt applefrälst nu ska jag erkänna!

Svar: Ja, dom säger ju att det är lättare få virus med android (men jag har då än aldrig råkat ut för det och jag har inte hört någon som fått virus heller). Jag skulle nog inte orka med att docka in den jämt i datorn. :) Det blir väl så, jag lär vara anti till jag har testat det själv. ;) Henke ska testa en windows telefon nästa gång... Själv är jag nog kanske inne på iphone nästa gång ny telefon behövs, fast då kanske det finns nåt nytt coolt då ;) Den är ju inte inne på sista refrängen än iaf. ;)
Sara

Postat av: Karin

Docka in den jämt i datorn? Jag kopplar i princip aldrig upp den till datorn..! :) (men borde göra det och rensa på bilder..)

Svar: Ja. måste du inte göra det om du typ vill ha en ringsignal å sånt?
Sara

2012-10-03 @ 18:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback