Mammaträff och Melissas utveckling


På den här bilden (Som Anna fotat) så tycker jag hon är så lik mig! Men hon är en riktig blandning av oss båda. Kolla bara här:
 
 
Idag har vi varit på mammaträff igen. Den här gången var typ hälften sjuka i förkylning/magsjuka. Hon jag pratade mest med förra gången var en av de sjuka. Men då fick jag "chansen" att prata med några fler. Kul!! Bara en träff kvar nu. Hoppas det blir så vi fortsätter att träffas efteråt! Trodde Melissa skulle vara lite gnällig då hon inte sovit mer än en timme innan vi åkte dit (brukar ju sova tre h iaf), men hon charmade alla och skrattade och var så glad! :) Sötunge! Det är så kul att umgås med andra mammor. Och nu längtar vi som en tok Malins lilla knodd! Senast torsdag - fredag borde lillemannen komma till världen. <3 (Hon har gått över två veckor över tiden så hon sätts igång på torsdag morgon om inget sker naturligt innan). Oj, vad vi ska ha mys dagarna i ända! :D (Hoppas jag, så hon inte blir less oss)

Haha, måste säga vad jag råkade säga idag på mammaträffen. En har en pojke som är en vecka äldre än Melissa. Och hon frågade vad Melissa vägde på 3 månaders kollen. Jag bara 4800 tror jag. Sedan säger hon att hennes vägde över 6! Då insåg jag att jag nog kollat fel. (Men sa inget dumt nog). Kollade i boken nu, och hon vägde ju 5600. haha Får nästan lite ångest nu. haha Men får väl säga till henne nästa vecka att jag mindes tokmycket fel. ;)

Igår pratade förresten jag & Melissa med Carro i typ en timme i telefonen. Melissa verkade ha mycket att säga till tantCarro. :) På lördag sker deras första möte med varandra, och vi längtar! <3
 
Tänkte skriva lite om Melissa också. Nu när hon passerat 3 månader med råge...
 
Hon pratar mycket, är allt som oftast glad och charmig. Ibland skrattar hon riktigt hjärtligt, och helst om vi gör något som hon tycker är tokroligt! Och om hon tycker en grej är rolig en gång, så behöver det inte betyda att hon skrattar när vi gör så nästa gång! I fredags hade ju Henke några grabbar här på bastukväll. Och så tittade de på en musikvideo, en parodi på någon låt, och oj vad Melissa pratade och skrattade till den. haha!

Hon vänder på sig ganska ofta. Oftast från rygg till mage (och då blir det panik för mage gillar hon inte att ligga på). Men mage-rygg förekommer också. Gillar sitt babygym och den nya hiten är hoppgungan vi fick köpa för 30 kr av grannen. :) Men hon blir snabbt trött i den, då hon anstränger hela sin lilla kropp. Hon älskar också att "hoppa" i knät, och speciellt om vi samtidigt säger "wiiiiii", då ler hon med hela hennes kropp!

Hon är en nöjd tjej med andra ord. Jag har även börjat att dricka/äta mjölk igen (laktosfritt då för min mages skull). Och det går bra! Senaste veckan har hon dock sovit oroligt och vid fyra tiden har det inte gått med annat än att ta över henne till vår säng. Och så får jag vända henne på sida så hon ligger mot mig, då somnar hon om. Lillhjärtat! <3 Och två nätter i rad har hon vaknat redan klockan ett. Visst det är ju 6 timmar ändå, så ska väl inte klaga. Men är ju van hon sover till fyra! ;) Sju äter hon alltid kvällsmål och somnar oftast innan halv åtta. Och gör morgon oftast halv åtta. Ibland nio. :)

Annars väntar hon med spänning på hennes stora dag på lördag! <3
 
Puss & hej leverpastej!
 
 

Kommentarer
Postat av: farmor

Väntar också på lördagen då vi får träffa er och Gullis på hennes dag.Jag blir så varm om hjärtat när jag ser bilder på henne.

Svar: <3
Sara

2012-11-13 @ 21:15:22
Postat av: mamma

Jätte fin bild vad söt klänning hon har på sig.Kul med mamma träffar säkert mycket man pratar om, det fans inte på min tid,säkert därför att jag pratar mycket nu hihi.

2012-11-14 @ 07:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback