Hej & hå!

 
Igår hade vi en mysig kväll! Först middag med goda vänner och så film på det :) Tack våra fina vänner för en toppenkväll!

Jag & Henke ska ju som sagt inte ge varandra några julklappar... Men någon liten måste vi nog ge varandra ändå. ;) haha Jag har önskat mig "välling"burken av honom. Så jag hoppas tomten kommer med den. ;) Ska fundera ut någon liten klapp till karln också... Och snart åker vi till sthlm YEY! Ska spana lite klappar där tänkte jag! :)

Snart kommer förhoppningsvis den omnämda karlen hem så vi kan gå och hälsa på Malin, Patrik och lille Vilmer. :) (Han är och skruvar i skotern) Melissa sover ute i vagnen sen ja jag minns inte vad klockan var. Över en timme sedan iaf! ;) Har hunnit pyssla klart med julkorten så nu ska bara kuvert med alla adresser fixas! :) Men nu tycker jag hon kan vakna så jag får mysa lite :)
 
Jaahaja. Vad ska jag göra nu då? Kanske går ner och kollar om det finns en tvätt att starta om inte annat! Sedan ikväll ska vi ha bastukväll bara karln & jag! :) Skönt att inte ha så mycket planerat för en gångs skull :) Och imorgon blir det skyltsöndag på byn! Ska köpa lite scrap grejer och så kolla in nya barnaffären där!  Snart är det ett år sedan vi fick reda på att det låg ett litet pyre i min mage! Tänk vad tiden går! <3

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: anna

Du kunde fått komma hit och tvätta om du velat, vi har överfullt ;)
Önskar er en trevlig kväll, vilket jag förstår att ni har. Och tack själva för en fin fredagkväll!

Svar: haha ändå! :)
Sara

2012-11-24 @ 17:58:20
Postat av: mamma

Hoppas att Henke snart skruvat klart.Jag som bor i byn vet inte att dom har öppnat någon barn affär,men det blir roligt att få handla där lite .

2012-11-25 @ 08:20:40
Postat av: Emelie

Jag har tenta imorgon, nästa vecka ska jag till Luleå typ mån-tis..egentligen ska vi vara där till torsdag men jag ska se om jag ids fara alla dagar..tror inte det ;) Vill också ses!! Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback