Bakerier, Sthlm och lite annat!

Imorgon ska jag baka en kaka som heter "knäckig kladdkaka". Hur gått låter inte det? Ni som kommer på lördag KANSKE hinner smaka den. ;) (Om den blir lyckad). Hoppas jag hinner göra två st. Tänkte testa göra en helt mjölkfri (nog för att jag börjat äta mjölk men det finns ju andra)... Typ Emma. ;) Blir spännande om den smakar likadant! Den andra blir lite mjölkfri och så laktosfri. Ingen blir med vanlig mjölk iaf...
 
 
 

Googlade bilder från Skansens julmarknad!
 
Längtar till Stockholm! Få se hur Molpe & Y bor, träffa Anna, Stefan & deras knodd... Och så tänkte vi gå på skansens julmarknad. Hur mysigt låter inte det för en julfantast som mig??! Tänkte även köpa lite julklappar... Även om jag köpt till de flesta redan... (På tal om det så vill jag förtydliga då jag förstått att vissa missförstått mig i det inlägget jag skrev innan om det). SJÄLVKLART tycker jag också det ÄR kul att ge julklappar. 

Skulle vilja lära mig "julklappsspelet" om några skulle vara sugna att testa det? Sara N kan reglerna (och Anna tror jag) ? Men jag vet iaf att varje person köper ett antal julklappar (för säg max 100 kr, till exempel) sedan spelar man tärning om klapparna. Det kan ju vara allt från ett limstift, en trisslott till ja you name it. Vad som helst. :) Sedan blir det spel om vilka klappar man får... Låter roligare om man hör de riktiga reglerna. Jag kommer ju inte ihåg. :) Någon mer som testat det och kan rekomendera och/eller förklara? 

Ikväll har vi bastat. Vi har nästan gjort det till en tradition att basta då Henrik kommer hem från jobbet. Sååå mysigt att bara sitta å prata å slappna av. Har varit så spänd och haft ont i rygg och nacke senaste veckan.

Idag har jag tänkt extra mycket på Malin som förhoppningsvis får sin lilla knodd snart. Misstänker att det tar lite tid. Då jag inte hört något än. Stackaren!

Nej, nu ska jag lägga mig å läsa! (Har snart läst ut boken Anna, sååå bra, och hemsk). "En riktig människa" heter den om någon annan är sugen. Verklighetsbaserad bok som Anna skulle läsa när hon pluggade en kurs. Men den ÄR bra till alla andra också! Så hemskt att det kan vara så! Ajja, på återseende mina vänner! Jag hoppas ni har haft en bra kväll för det är ni alla värda! <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo, jag vet hur man spelar julklappsspelet så kan lära dig. Berättade ju det när vi sågs för en vecka sen ju :P

Vad bra att du också tyckte den var värd att läsa. Det är en av de viktigaste böckerna (för mig) som jag läst faktiskt. Fortsatta tips (som vi också fick läsa i utb.) är "Svinalängorna" och "Mig äger ingen". Handlar om helt andra saker men jag tycker alla borde läsa dem ändå. "Kirre" (fruktansvärt hemsk!) "Ett ufo gör entre". Och på tal om Gardell, om du inte sett den omtalade "filmen" Torka aldrig tårar utan handskar... uuh.

En tipskommentar blev det visst ;)

Svar: Jag har faktiskt läst både "mig äger ingen" och "svinalängorna" :) Ja, jag hörde Karin sa att Torka aldrig tårar utan handskar är bra! :) Jag har ju sämst minne så därför måste du förklara flera gånger julklappsspelet :) Helst när någon annan är jag är med ;)
Sara

2012-11-16 @ 12:01:49
Postat av: emma

de e tur du tänker på oss mjölkallergiker=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback