4 månader och fått smaka gröt!

Åh vilken härlig dag! (Som nästan alla andra förstås). Alla dagar är härliga med Melissa i våra liv! <3
 
Jag & Frida gick i blåsten (svinkallt) till bvc först då Melissa skulle mätas och vägas. Lilltjejen är nu hela 63 cm lång och väger 6400 gr och är 63 cm lång! Lilltjejen börjar bli stor! BVC sköterskan sa att hennes sömn "problem" förmodligen beror på att hon är i en tillväxtperiod och hon kommer att börja sova bra igen, frågan är bara när. :)  Från 0-3 månader sov hon ju som rena drömbarnet. Vaknade sällan före 4:00 och somnade ca 7:00. Nu vakner hon lite när som och vill ha nappen tusen gånger per natt känns det som! 

Sedan gick vi till Nolia där de hade stor barnklädesutförsäljning! Köpte lite bodys som hon snart lär kunna ha. (Stl 68). Köpte även en vind och regn tät dress som hon kan ha till hösten då hon förmodligen kommer att börja på dagis (förskola jag vet). Tänkte det är bra att  köpa lite så här då och då så vi inte måste köpa ALLT då. Galonbyxor är ju bra att ha också, och massa annat. Är mycket nöjd! Hittade även en baddräkt som jag inte vet när hon kommer att kunna ha. Men det var så billigt så kunde inte låta bli. Köpte även en tröja och ett par tights hon kan ha någon gång i fyra års åldern haha. Villervalla för 50 kr plagget. Galet ju! ;) 
 
Sedan lunchade vi på matstället där på nolia, kommer aldrig ihåg vad det heter, 2 rum och kök eller nåt liknande! Sedan gick vi hem och så när Henke kom hem (som varit och kört skoter i Jokkmokk) - och dessutom hunnit köra sönder den! haha Så åkte vi och "stor" handlade på Willys. 
 

När jag kom hem så fick hon smaka gröt! Oj vad gott hon tyckte det var! Det var inga problem att få i henne några skedar av det. BVC sköterskan sa att vi kunde ge henne hur mycket hon ville (då de ofta inte vill ha så många skedar då konsistensen inte är vad dom är vana vid). Men det var som sagt inget problem. :) Inom några dagar äter hon säkert en hel portion. Mums tyckte Melissa! :)

Nu har jag rensat kläder och tagit fram massa ur storlek 68. Och herregud vad kläder flickan har i den storleken. Bra att hon får börja äta lite gröt och sådant så hon kanske börjar spilla lite. ;) När hon sällan kräks så tvättar jag i princip rena kläder. Men hade visst inte så stor koll som jag trodde. Trodde vi inte hade så mycket i 68   (så jag köpte ju till och med idag i stl 68). Menmen. Utan kläder behöver hon då inte gå! 

Nu ska jag strax på bio (Twilligt), med Anna. Bättre dag kan det ju knappast bli just idag! 

Puss å hej!

Kommentarer
Postat av: Emma

haha, var GLAD du inte har ett barn som kräks ned kläderna.. vi tvättar barnkläder 3 ggr i veckan.. typ fulla maskiner! Tror det går åt 3-4 ombyten per dag här (pyjamas inräknat=)

Svar: haha! ja jag borde väl vara det. Men hon lär inte hinna använda allt i 68 alltså. SJUKT mycket har vi! Och bara massa fint! :) Synd jag inte kollad det innan så hade jag kunnat köpa mer i 74 när jag var på nolia. menmen! (var på hansens barn idag) och tyckte inte det fanns så mycket på rean... kanske var för sent ute ;)
Sara

2012-12-01 @ 23:11:55
Postat av: emma

haha, men bra och ha mkt.. till ett ev nästa barn! Kläderna nöts ju oxå så=) och 68 kan dom ofta ha ganska många månader! och 74 kan dom ha LÄNGE!!! både M och A har ju avtagit rätt mkt i växandet från 3-4 månader så de har ju som lugnat ned sig nu=)
Ja vi var där kl 11.00 igår och det gick FORT åt bara medan vi var där!

Svar: ja sant! Jag hoppas verkligen dom kan ha 68 länge. men tycker att på de flesta plagg är det inte alltför stor skillnad mot för 62. Hon kan ha typ alla 68 nu (som jag testat, vilket bara är två tre st haha), utom dom från cubus, dom verkar vara lite större :) Jag köpte ju dock villervalla på nolia utförsäljningen. Ska komma ihåg den till nästa år. (är varje år i november någon gång), man ska köpa overaller å sånt där (typ till året efter), 50 % på dom! Vi får hänga där tillsammans kanske :) By the way, var länge sen melissa å amanda fick leka nu :)
Sara

2012-12-01 @ 23:20:29
Postat av: Emma

Ja föööör länge sen vi sågs!!!! De e typiskt de ska krocka med allt.. MEN nu är iaf min häst frisk igen;)
Ja 62 och 68 är ganska lika!! Jag har använt allt 68 kläder sen 2-3 veckor tillbaka så!!:)
Ååå älskar villervalla!!!:)

Svar: Jag använder bara 68 nu (men mest för att hon har så mkt) haha :) förutom byxor då ;)
Sara

2012-12-01 @ 23:59:28
Postat av: maudsandberg

Go ungen hon ser då nöjd ut,så det var säkert mumma.Du får nog byta kläder många gånger under dagen så du hinner ha alla kläder.Tomten kommer säkert med fler kläder.

2012-12-02 @ 07:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback