Frisörbesöket

Jase. Vissa frisörer är helt enkelt sämre än andra. Jag brukar vara nöjd på Anna klippare, men denna gången hade jag inte turen på min sida. För det första tog det bara en halvtimme... Vi kom överens om att hon skulle ta ganska mycket ändå, men hon visade i spegeln och det var ungefär 2 dm, hon tog 3! Sedan efteråt brukar ju alla göra någon slags frisyr, hon bara flufsade runt håret och sprayade lite. Så ja, nu är jag korthårig! :P Det gör inte så mycket egentligen, jag var sugen på att klippa lite kort, men tänkte inte göra det nu utan efter födseln och amningen då man hör att så många tappar hår då. Mitt växer som ogräs just nu och frisören nämnde det också, att det är mycket hår som håller på att växa ut nu som jag måste ha tappat förut.

Så summan av kardemumman är väl att det inte gör så mycket. Jag hoppas det går att fixa till enkelt själv. Det är typ precis under axlarna, sådär så det ibland kan vika sig ni vet? Sådär som man INTE vill ha :P Men det finns ju hjälpmedel som tur är! haha Och nästa gång ska jag se till att jag vet namnet på frisören så jag inte får samma. :P Hon verkade inte ens ha grejer utan sprang omkring och lånade från alla andra... Gav inget bra intryck iaf!

Men nu är jag ledig fram till på måndag! Så skönt! Har inte så megamycket planer heller, vilket är skönt! :D By the way så har bebisen party i magen varje kväll! Speciellt när jag ska sova! Fast just nu har den party också! ;P

Kommentarer
Postat av: mamma

Du är vacker hur du än klipper dig.

2012-05-17 @ 08:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback