Betat av lite på "att köpa listan"

En bild på vår nuvarande bebis. ;) Inte så bra skärpa å så (Hon satt i mitt knä och njöt som ni kanske ser där vid påsk i det fina vädret, och så försökte jag fota samtidigt, vilket inte var så lätt) Men jag gillar den ändå för man ser ju verkligen hur hon njuter! :) Lillbebisen våran!

Nu har vi beställt lite grejer som kommer behövas lite längre fram till bebisen. Läste Lindas blogg och insåg hur mycket vi INTE tänkt/hunnit köpa än, så jag tänkte att nu börjar det ändå bli dags att beta av lite mer från den långa listan. :) (Så tack Linda för att du sparkade oss lite i baken så vi tog tag i detta) haha

Vissa saker tog jag inte med i beställningen, för jag vet att anhöriga/vänner vill kunna köpa lite saker också. :) T.ex. en fin "mitt första år" bok att klippa och klistra i och fylla i grejer. :) Det är ett tips på något vi inte har. ;) Nu får vi väl 10 st bara för det! Sedan tänkte jag köpa salvor och sådant, men det kan man ju faktikst gå på apoteket och köpa! Det blir nog något billigare också! En bra termometer skulle vi också behöva. Ja listan kan ju göras lång. :) Men annars börjar vi nog ha det viktigaste iaf!

Skulle önska att Sandra kommer hit någon gång framöver så hon får snickra ihop spjälsängen ;) (Hon älskar att bygga ihop IKEA grejer). Så det önskar jag mig av henne ;) haha (nästa vecka jobbar jag lite ifall det passar dig Sandra) haha :)

På måndag ska jag och Emma åka till Luleå och shoppa! Hade tänkt oss mammakläder inför sommaren, men får väl se vad vi kommer hem med! ;) haha

Kommentarer
Postat av: emma

vad duktig du är som beställt saker, vad blev det? Själv ligger jag verkligen såååå efter på "att inhandla listan"=) Har ju inte ens spjälsäng än=)

Postat av: Linda Karlsson

Det är så bra att det är många runt om som är gravida så att man kan snappa upp saker man behöver. Det är omöjligt att själv veta allt som ska köpas när det är ens första barn.. =) jag har surfat runt och kollat, frågat och checkat av hur mycket som helst. Kul att man nu kan hjälpa någon annan.;)

2012-05-11 @ 17:45:18
URL: http://lindamariakarlsson.blogspot.com
Postat av: Sandra

Vad söt du är ;) Jag kanske har tid på måndag eller tisdag eftermiddag (jobbar till tre), Passar de för dig? =D

2012-05-12 @ 13:21:15
URL: http://sandrarova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback