Boar


Orkar inte vända på bilden men den funkar väl så här också. Nu blommar iaf brudspirean också. Tycker det är kul att kunna jämföra från år till år. Det var dock några dagar sedan jag såg första blommorna. :) (Bilden är från mobilen)

Tror jag har kommit in i det där så kallade "boa" perioden nu. Herregud vad jag rensar och fixar! Nästa projekt är att putsa luckorna på en malm byrå och försöka tapetsera luckorna så kanske den blir lite roligare att titta på. (Den är i ek nämligen). Passar ju inte in med något annat vi har direkt. Tänkte den kanske kan få flytta in i barnrummet i framtiden om den blir fin :) Allt tar dock lång tid, jag får vila emellanåt också!

Loppis på lördagarna är ju en höjdpunkt! Idag hittade jag en grej jag pratat med en i Sthlm om att få köpa där nu när vi åker dit till veckan. Men då hittade jag den för halva hennes pris här på loppisen. Perfekt! Och så slipper jag frakta den hem från Sthlm också. :)

Annars så märks det att bebisen tar större plats i magen nu för tiden. Sparkarna kommer högre och högre upp. Snart är de i revbenen. ;) Och det märks att lungorna påverkas. Herregud, man kan ju bli andfådd för mindre!


Kommentarer
Postat av: mamma

Fin bild av brudspirean .vilken tur att du hittade på loppisen .

2012-06-10 @ 09:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback