Midsommarhelgen 2012

Oj vilken ny layout och allt blogg.se skaffat. Hoppas att allt visar sig vara till det bättre. (Men det tror jag)
Midsommar har det hunnit vara också... Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar. Jag har (som vanligt) haft en underbar helg. Midsommaraftonen firades i Byske med bror min och svägerskan + lite mer folk. :) Mycket trevligt! Grillning, surr ute i solen, kubbspelande (tjejerna vann med 2-1 i matcher) ;) Jag var dock inte den vinnande länken, jag är ganska kass! :P
 
Sedan har vi hunnit med en massa annat mys, som grillning i Sikfors ute i solen och hälsat på hos Carro i Lillkorsträsk som är hemma på semestern ett tag... Där var också Erika & Tommy. Mycket trevligt! Kul att ses alla, det är inte ofta det händer... Här kommer lite bilder direkt ur kameran från midsommaraftonen:
 
 

Den här bilden på Peter tycker jag att jag lyckades riktigt bra med! :)
 

Henke försökte göra likadant. Men hans pose var ju inte spontan & det syns ;) Peter var ju faktiskt inte riktigt med på att jag skulle fota honom just då. :)
 
 
Nu är det söndag och nya tag inför veckan. Sista veckan innan H får semester. <3 Underbart att få vara hemma tillsammans under veckorna. Har ju aldrig hänt förut att vi fått vara tillsammans hemma (bara då vi rest utomlands).
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Jätte fina bilder på er .Ni har hunnit mycket i helgen.

Svar: Ja, visst har vi mamma :) Nu har vi hunnit skura altanen, klippt gräset å storhandlat också ;)
Sara

2012-06-24 @ 13:04:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback