7 juni & var är sommaren?

 
Saknar stugan. MÅSTE dit snart någon helg! Det ger någon slags obeskrivlig energi och lugn!

Åh herregud vad långt gräs vi haft! Det har alltid börjat regna när vi tänkt klippa. Men idag har Henrik kunnat göra det! (Borde ha tagit en före/efter bild så ni fick se) För någon helg sedan rensade vi bland hallonbuskarna och det... Borde ha fotat före/efter det också. Vilken skillnad alltså!

Vad säger vädret egentligen? Strålande sol på morgonen. Sedan hinner vi inte mer än till tippen för att dumpa massa skräp så öser regnet ner. Sedan duschar jag och far till Frida. Där kommer solen fram igen. Vi far till stan. Då öser det igen... Och så har det väl hållt på i stort sett hela dagen! Köpte egentligen ingenting på stan, mer än vitaminer å sådant på apoteketet. Eller två olika. För 240 spän! Det är inte gratis att vara gravid minsann! Tacka vettja (pepperpeppar ta i trä) att man inte fått mer besvär så som hemorrojder å svamp å sådant där trevligt! Däremot borde jag ha köpt ena sorten för länge sedan. Då jag är så jäkla dålig på att äta fisk. (Har alltså införskaffat mig omega 3 tabletter).

Jag har rensat och skurat altanen ikväll. Välbehövligt! Vi har äntligen fått tag i en förvaringslåda (egentligen till stolsdynor å sånt där), för en mindre peng. (Tack vara info från Anna, så tack Anna) ;) Så äntligen ser det ut lite mer som jag vill på altanen. Nu skulle man ju bara ha haft nya, vita utemöbler också. Men man kan inte få allt här i världen. :) Ska önska mig i födelsedagspresent (för tidigt, tänkte jag, så man kanske kan hitta på höstrean). Det är ju inte billigt med sådana där grejer inte.

Hoppas på lite sol imorgon så ska jag plantera lite blommor å sådär så det blir ännu hemtrevligare och finare där ute. :) Så kanske jag tar kort och visar er sedan!

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och se en av alla filmer jag lånat av Stina. :) Välbehövligt då det känns i ryggen att jag inte varit still idag. Ska bara njuta och äta något gott tror jag!

Och en notis till mamma... Det blir inte alls lika snyggt i blombänken när jag rensar som när du gör det! Och jag vågar inte ta överallt då jag är rädd jag sliter upp perenner utan att jag vet om det :P Sedan fick jag ju tips om att man kan sitta ner då man rensar... Det funkar inte i min blombänk. haha det är så ofantligt mycket ogräs så ni förstår inte! Man måste ta med en spade och trycka ner, och upp, för att få med alla jäkla gräsrötter. haha Så det blir ett litet större projekt. :P

Och by the way... Mitt dåliga minne ni vet. Haha Denna gång var det ganska komiskt. Ni vet bilden på Izzy jag sa att jag ville förstora. Det var DEN jag hade förstorat i största storleken av dem jag valde. Så det blev jättebra att byta ut till den på fotoväggen våran! :) Ibland ska man ha tur också!

Och så en liten Izzy...
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag hinner nog på måndag ta det sista i din blommbänk.Om det inte regnar förstås.

2012-06-09 @ 08:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback