Risgrynsgröt <3

Alltså hemmagjord risgrynsgröt... Hur gott är inte det? Fast hur många gånger jag än kokar det så blir det ALDRIG som farmors underbara, älskade risgrynsgröt. Åh. Det är ett av de mysigaste minnena från min uppväxt. Alla gånger vi sov över där och så fick vi på kvällen nykokad risgrynsgröt med leverpastej på rånsmörgåsar. Åh vad jag älskade det! <3

Håller alltså på att koka det nu. Blir ju gräsänka numera på veckorna ett tag framöver. Så det är bra att ha till frukost eller kanske lunch. :) Har nyss provsmakat den. Det är dock ändå den bästa jag gjort hittils. :) Mums! Har redan ätit middag men måste allt ta mig lite gröt när den är nygjord :) 

Nu blir det dessutom två veckor innan vi ses nästa gång. :/ Så ikväll ska vi mysa och se serier som vi alltid gör på söndagar. Undrar hur länge vi har gjort det nu? Just nu ser vi "Once upon a time". Har ni sett det? Helt okej! Men Henke tycker det händer för lite. :)

Annars är det lite jobb just nu verkar det som. Ska ringa och få intro på fler ställen om det fortsätter så här dött! Får ju jobba lite, men jag vill ha mer! Funderar på att anmäla mig som vikarie inom handikapp också, men får se. Kanske avvaktar lite med det... Men ni som vill hitta på saker i veckan! Det är fritt fram! Fast jag har en del inplanerat redan. Kul! :)


      
Bild snodd från recept.nu ;)


Kommentarer
Postat av: Karin

Åh vi gjorde tomtegröt för några dagar sen :D sjuukt gott!!

Vad mysigt det låter med din farmors gröt!

Postat av: emma

åååh vad gott med hemmagjort risgrynsgröt!! Mmm avis=)

2012-01-15 @ 21:36:38
URL: http://ouzzo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Anmäl dig till hankapp med det är lika bra att du får in foten där med. Dra inte ut på tiden

2012-01-15 @ 21:51:05
Postat av: Karin

haha nää... jag kallar risgrynsgröt för tomtegröt ibland? :P

2012-01-15 @ 23:48:28
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Linnea L

Om du har lite jobb är du alltid välkommen till Umeå för att fördriva lite tid ;)

2012-01-16 @ 21:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback