Efterlängtad promenad i solen!



Åh så underbart att inte ha ont i ryggen längre! Det firade jag med en promenad på isen idag. Absolut rätt dag att vara arbetslös på! Det är synd så ojämnt det är. De senaste två veckorna har jag jobbat mer än heltid (90 h). Den här har jag vad jag vet om 11h. Fast då var jag tvungen att säga nej till jobb på onsdag. Men ändå! Iaf, promenaden på isen... Det gör jag dock inte om, för det blir lite sned belastning för ryggen så jag började genast känna av den. Nästa gång blir det längs vägarna. Men det var härligt ändå! Och efteråt gjorde det inte ont!

Nu ska jag dock halv tre ringa BM för att få boka tid för att kolla mitt järnvärde. Huvudvärken ger inte med sig! Den håller i sig några dagar, för att sedan vara borta i 1-2 dagar, och så kommer det igen. Har googlat en del och i de flesta liknande fall är det järnbrist, så det skadar ju inte att kolla upp det! Är det inte det så vet jag att då är det bara att dras med det då! Men då har jag gjort mitt så att säga.

Jag försöker känna efter om jag inte känner någon liten spark i magen, men icket. Men det är ju nu det börjar bli vanligt att man kan känna det för första gången. :) Men med min lutning på livmodern så kan det hända att man känner det lite senare än normalt, och så verkar det bli för min del. Tänk att det är en liten unge där inne. Underbar & älskad från första stund! <3 Så overkligt att tänka sig att det faktiskt är så. Och när jag såg första bilden på lilla Ville så kände jag shit, tänk att han igår låg inne i Malins mage. Jag kan inte fatta det. Han var ju så stor, hel och perfekt! (Inte mega stor, 3915 gram och 52 cm lång), men just att han låg inne i magen dagen innan. haha Ofattbart hur detta mirakel sker! Men det finns ju en orsak till att man ska vara gravid i nio månader också. Jag kanske hinner fatta det under tiden. ;) Men jag vill hemskt gärna känna lite sparkar (så filuren i magen, sparka lite vettja). :D

Jag är dock jäkligt rastlös nu. Vet inte vad jag ska ta mig till. Baka kanske? Det är då tomt på fika i detta hus...
Och i skrivande stund fick jag svar av min fasters väninna som är barnmorska. Ganska bra att ha en sådan i "släkten". Hon påminde mig att jag borde kolla synen (det hade jag ju tänkt då BM sa det förra gången jag var dit) Jag tror inte det är det, men vill ha gjort det innan jag ringer dit en gång till och tjatar om huvudvärken. ;) Så på fredag fick jag tid för synundersökning. Förr i tiden var det ju typ gratis (eller jag har alltid lyckas få sådant erbjudande iaf), men nu blir det 390 tror jag det var! Men då kollar de både glasögon och linser! Har inte kollat det på... Säkert... Minst... typ... närmare 6 år!! Så det är ju inte konstigt OM min syn har försämrats. :P

Nu har jag iaf bakat chokladbollar och Ellas sommarkaka (Karins farmors recept, vi bodde ju grannar förr i tiden). Chokladbollarna var en besvikelse, inte alls så goda som jag minns dem! Men har testat frysa in dem, kanske blir godare kalla!

Kommentarer
Postat av: mamma

Ta det försiktigt nu.Filuren mår nog gott av att vila lite.Sparkarna kommer du kanske redan känner det .tarmarna rör sig lite i magen fast du inte tänker på att det är sparkar.

2012-02-20 @ 17:30:46
Postat av: Karin

Åh farmors sommarkaka var den bästa :) vad härligt med prommis i solen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback