Melissa<3

Tänkte ge mina fina läsare en liten update. Vår fina, alldeles perfekta, underbara, söta, vackra dotter kom till världen den 31 Juli kl 05:00. <3 Hon är det finaste vi vet (förstås), och vi förstår inte vad vi gjorde förut när hon inte fanns. Inatt blir hon en vecka gammal. <3 Vi är världens lyckligaste och stoltaste. När hon föddes såg vi bara drag från pappa. Pappa trodde till och med det var en pojke först som kom ut. ;) Men nu ser vi ungefär 50/50 av oss båda. :) Förlossningen gick bra, jag hade förväntat mig värre faktiskt. :) Det jobbiga var att jag hade värkar så många dagar till och från innan. 3 dygn ungefär.

Vid förlossningen så hade jag feber och det visade sig sedan att både jag och Melissa hade en infektion så vi får båda antibiotika. Det är därför vi är kvar här än. Hon ska äta det i 10 dagar och jag i 7. Så förhoppningsvis får vi komma hem på fredag allihopa. Hade vi bott närmare (typ i Boden eller Luleå) hade vi fått åka hem på dagarna å komma tillbaka på kvällen å sova över. Just för att vi är bara här för att hon ska få sin antibiotika (8 på morgonen och 20 på kvällen). Men hon visade på provsvaren sist att sänkan gått ner (typ med hälften), så det går åt rätt håll. Imorse togs det prover igen som vi hoppas få svar på snart. Annars mår hon bara bra å är jättematglad, så amningen är inget problem. Mjölken kom igång jättesnabbt också. Från början fick hon bröstmjölk genom en sond, samtidigt som hon ammade från mig. Det tog ett tag innan personalen kom på att hon fick i sig tillräckligt bara från mig, så hon gick upp finfint i vikt! :) Hon har redan passerat födelsevikten. :)
 
Så då vet ni alla läget. Och jag kommer att byta lösenord någon gång när jag kommer hem, så kom ihåg att efterlysa lösenordet ni som inte redan gjort det om ni vill fortsätta läsa. :)

Jag kan ju tillägga att vi är grymt less på att vara här och vi längtar hem, massor! Detta blir dag 7 här om vi bortser från natten då hon föddes. Vi vill hem och börja leva vårt nya liv som föräldrar till vår egen alldeles underbara lilla skatt. <3

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: mamma

Mormors lilla hjärtegryn längtar så efter henne.Förstår att ni är less på att vara på sjukhuset.

2012-08-06 @ 18:46:47
Postat av: Emma

Jag vill gärna ha det nya lösenordet :) hoppas allt är bra med er och lilltjejen! Kram

2012-08-07 @ 22:11:20
Postat av: Linda

Åh vad härligt att ni snart får komma hem med lilla gumman. :)
Och vad bra att ni alla mår så gott. :)
Jag vill såklart följa din blogg så du får gärna maila mig ditt nya lösenord sen när du har möjlighet. :)

Kram /Linda


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback