Helgen som varit!


Lite bekymrad ;)
 

Denna bild är tagen precis nyss. Kommer direkt ur minneskortet från kameran.  :)
 
Under denna helg har det hänt mycket trevligt. :) Fredag hade vi filmkväll med Anna, Jesper, Sara & Jim. Melissa sov under hela filmtiden. :) Igår var Erika som jag jobbar med här och vi såg "The lucky one". Riktigt bra film tyckte vi båda! Melissa blev dock övertrött och gick inte att få att sova... Tills Henrik gick ut på en promenad med henne, då slocknade vår utslagna hjälte. ;) Idag hade hon denna period vid tolvtiden... Precis då Emelie och Ella-Britt kom förbi. Då blev det samma visa igen. Henke gick på en prommis, men denna gång behövdes det bara fem minuter så sov hon. ;) Oftast har hon en sådan "vaken" period mellan 18-21. Jag hoppas att det räcker med den hon hade där vid tolv... För nu har hon somnat igen i alla fall. ;) Det är kul då hon är mer vaken, men det blir så jobbigt för henne då hon blir sådär övertrött. Annars har vi märkt att hon fäster blicken mycket nu, och kan följa oss med blicken. Speciellt då pappa har färgglada tröjor. ;) Hon är inte färgblind iaf! ;)
 
Så man kan säga att både helgen och allmänt hela veckan gått i filmens tecken. ;) Var även hos Karin i Älvsbyn då hon var hem och så såg vi film där också! :)
Imorgon börjar Henrik jobba igen, det känns väl sisådär måste jag säga. Har ju varit så underbart att ha han hemma i 8 veckor! :) Dock kommer min mor imorgon och stannar några dagar. Vi ska fixa (läs mamma ska) Melissas gardiner till hennes rum. (Henrik har tapetserat helt klart idag så jag har börjat ställa in lite av hennes grejer och sådant ikväll). Så ska vi göra saft av alla bären ute och så hoppas jag få städhjälp också. Och ev putsa fönster. ;) (Fast det känns gooode onödigt då det ändå ser så förjävligt ut på gården). Jag vet inte varför riktigt, men känns lite meningslöst. Kanske får vara till nästa vår. :P
 
Bilder på hennes rum kommer när jag fått upp gardinerna. Blir mycket bättre helhetsintryck då. :) Kan säga ett tema iaf... MUMIN! :)
 
Och en annan sak. Har vunnit en bärsele från tradera idag. Hoppas lillan kommer gilla att vara i den. Tänker att den är bra att ha när man vill göra saker samtidigt som hon kanske vill vara i famnen. Eller om vi är i skogen eller annan plats där man inte kan ha vagn. :) Fiffig uppfinning :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mystjejen. Hoppas man får gosa nå med henne snart

Svar: du är så välkommen när som helst så :) <3
Sara

2012-08-27 @ 14:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback