Min klädkammare! <3


För er som inte sett min nya klädkammare! Jag älskar den! Har stoppat in alla mina klänningar (igår) i färgordning såklart. ;) Synd bara att jag inte kan ha någon av dem i sommar. ;) Snart ska jag stoppa in lite tröjor å sånt. Måste dock ta mig till jysk imorrn och köpa galgar! Det går åt en hel del kan jag lova. Och så vill jag ha alla i samma färg och ungefärlig sort. Tror jag eventuellt ska stoppa in nåt mer hyllplan också. (Har hyllplan till övers så det går ju bra) men vet inte riktigt...Får testa först å se!

Jobbar delad tur idag. Jag hoppas jag får schema för de kommande två veckorna idag... Kan vara kul att veta. Ska sova en stund strax tror jag. Eller dammsuga här nere... Vilket som så måste det göras innan jag åker på jobbet igen i alla fall.

Imorrn är det dags för BM besök. Tiden går snabbt! Tyckte det var nyss jag var dit men då har alltså ytterligare en månad gått. Igår gick jag in i vecka 25. Tänkte skriva mer om det i ett annat inlägg, men å andra sidan kan det vänta ett tag till. Skrev ju nyss ett om vecka 24. Men bara nu på en vecka så har den växt massor! (magen alltså). Men det mest fantastiska är väl ändå hur snabbt 25 veckor gått och hur lite då egentligen 15 veckor är. bara sommaren.kvar liksom. :) Ska bli spännande (eller så inte) att höra hur mycket jag gått upp sedan inskrivningen. Vet ju på ett ungefär, men ändå. Är helt inom normala gränser så att säga. Men jag räknar med minst 8 kg till innan detta är klart. ;)

Hm. Tror inte jag törs sova nu... För då kommer jag aldrig vilja vakna å så hinner jag inte göra nåt annat och så kanske jag inte somnar ikväll. Så jag får nog ta tag i den där sablarns snabeldraken istället! Hatar att dammsuga!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Superfint!!

2012-04-24 @ 12:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback