En söndagskvälls funderingar


Älskade Izzy för prick ett år sedan... Tiden går snabbt!

Jag tycker oktober är en mys månad. September månad har känts väldigt lång faktiskt, så jag är glad över att det är oktober. Det är ganska mörkt på kvällarna = tända ljus, hur mysigt som helst! Knastrar av löven under fötterna när man går ute... Sedan har jag denna månad en hel del att se framemot. Jag längtar till den 15:e, inte för att jag fyller år, utan för att två av mina fina vänner som flyttat till Umeå kommer mest troligt och hälsar på mig då. :) Sedan tänkte vi försöka planera in en helg till Umeå hos dem också denna månad. Med andra ord hoppas jag på en del saker att se fram emot. :)

Just denna kväll är jag helt slut. Var länge sedan jag var så här slut. Det har varit en helvetes helg på jobbet. Inte så stressigt från början men vi har en VT som har tjorvat massor och det har till och med varit poliser inblandat! Och så larm på det! Så imorgon hoppas/tänker jag vara ledig. Jag måste få återhämta mig! Hoppas jag klarar av att säga nej utan att få ångest sedan och inte kunna somna om bara... Om nu någon skulle vara intresserad av att veta det...


Kommentarer
Postat av: Erika

Det ska bli så skoj att ses snart, saknar er! Jag kommer absolut hem den 15:e ifall inget oförutsett händer. :) Kramar

2011-10-02 @ 22:41:30
Postat av: Anonym

Klart att vi är intresserad .Du kan inte jämt jobba Sara du ska tänka på dig själv.Vi anställda vill inte heller jobba alla helger.

2011-10-04 @ 07:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback