En grå, ruggig dag med positivt innehåll


Om 59 dagar är vi i Indien... Längtar efter stranden i det här ruggiga höstvädret. Jag hade ju iaf tur med vädret under min födelsedagshelg. :) Så varmt kan jag inte minnas det någonsin varit när jag fyllt år?

Ingen snö än så långt ögat kan nå...

Inatt har vi haft svärmor här på övernattning. :)

Har skickat in en ljusbeställning nu. Som julafton varje gång man får grejerna tycker jag. :) Längtar efter mina pepparmintsljus :) Och pepparkakshuset i silver!  Det ska jag minsann ta fram direkt när jag får den. Jag brukar annars vara lite nojjig just att man ska ta fram julgrejerna fredagen innan första advent (tidigast). Men i år kommer det bli annorlunda. Vi är ju ändå borta över jul och två veckor av decembermyset försvinner ju... Så jag ska faktiskt börja pynta tidigare också! :) Så vi hinner julmysa lite innan vi åker. :)

Har lunchat med fina Linnea idag. Det var kul att hon hörde av sig sådär spontant. :)

När älsklingen kommer hem åker vi till Luleå för att (äntligen) hämta hem min underbara Tassimo. ;) Fick pengar av mamma och pappa när jag fyllde år nämligen som jag kommer lägga på det. + att det räckte till en vinhållare (alltså en grej man stoppar in påsen från en vinbox från). Ska bli spännande att testa lite olika smaker. :) Kanske lär mig dricka kaffe också! Jag har ju faktiskt börjat dricka lite kaffe nu för tiden, någon kopp då och då. Typ en kopp den här månaden. :) Det blir mindre och mindre äckligt för varje gång. ;) Ser fram emot smaken "latte machiatto", den verkar det vara lite mindre kaffesmak i nämligen. :)


Min fina <3

Kommentarer
Postat av: mamma

Va kul att få smaka ditt Tassimo kaffe nästa gång vi ses. Bra att du hinner mysa med lite jul innan ni åker.

2011-10-19 @ 17:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback