En glad kväll i oktober!

Igår bakade jag 73 bullar! Inte alla kanelbullar (fast det var kanelbullens dag) ;P Utan jag testade något nytt, nu har jag chokladbullar, "hasselnötsmassa" bullar, vanilj-och kanelbullar. ;) Godast var visst hasselnötsbullarna enligt kusin Frida... :) Det var kul att hon kom förbi och fikade av mina bullar. Jag annonserade besök på facebook och till några i sms men Frida var visst den enda ( ;) ) som verkade sugen att hälsa på mig och på köpet smaka mina bullar. :) Det var mys, för det var så längesen vi träffades! Även om det bara var för en halvtimma (hon var tvungen åka till jobbet). :) Myspys! Sen så känns det ju också bra att ha bullar till min födelsedag nästa vecka då det är en lite av en tradition sen jag växt upp! Det fanns alltid bullar på allas födelsedagar. :) Och examenstårtor vid varje examen också! Det kommer jag ha när vi får barn också. Examenstårta och hembakta bullar!

Sedan har jag även fått både måndags OCH tisdagsblommor av min gubbe. <3 Är han inte finast så säg! Idag när jag kom hem från jobbet så stod det dessutom tacos färdigt på köksbordet! Mys!

Ikväll kommer Sune och kanske Ulla och lämnar vår efterlängtade amerikanska gungstol som vi fått av Henkes mamma som är ett släktarv kan man väl säga. Den har varit på renovering på Älvsbyns möbelrenovering och det tog ett år! Så sega de var, kommer inte rekomendera dem då de var otrevliga från första början och sen lovade de att den skulle vara klar till förra julen (!!!), sen skulle de inte alls göra den men nu har vi äntligen fått den renoverad! :D Ska bli sååå spännande att se den! Sen är ju Sune en rolig prick som lurar mig att de har skarvat tyget för det inte räckte. haha Jag gick på det lättlurad som jag är. Så detta känns som en riktigt bra dag fast jag oerhört trött efter min långa dag på jobbet! Sedan ska vi dessutom mysa i gillestugan och grilla pinnbröd ikväll!

Får väl uppdatera er sedan om ni är sugna se hur denna stol ser ut, eller så får ni anledning att komma hit och se den IRL istället. Kanske låter bli lägga ut bilder. ;)

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilken underbar kille du har som ger dig blommor,och middag då du kommer från jobbet.Examenstårtor kommer nog att gå i arv det låter trevligt att höra att du uppskattar det, jag har gjort och det ,,minnet har jag kvar i alla mina år.

2011-10-05 @ 18:11:27
Postat av: Ida

Haha, lite svårt att åka 100 mil för att titta på en gungstol ;p men jag vill gärna se den :)

2011-10-05 @ 21:35:21
Postat av: leka

Vad gott med bullar! Hade gärna smakat! :D

2011-10-06 @ 08:47:50
Postat av: Anonym

Blev sugen på bullar när jag läste att du bakat. Har inte haft bullar på länge men det får bli bullbak i helgen. Ska faktiskt prova på fyllning med hasselnöt, lät himla gott.

2011-10-06 @ 09:13:00
Postat av: Anna-Maria

Hahaha, jag dog lite grand när mamma berättade om pappas "humor"..! :D såg även en liten mmsbild, den ser riktigt, riktigt mysig ut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback