Senil?

Jag började just tro att ni hade börjat ledsna på mig, att jag skriver tråkigt etc... För det har varit sjukt få läsare i helgen. Men det kanske bara hade att göra med att det var helg och ni hade fullt upp. :) För idag har det varit in lika många/få som vanligt. ;)

Nu tappade jag tråden... Jag loggade in för jag tänkte "det ämnet måste jag skriva om", men he försvann! Aja, får väl återkomma om jag kommer på det igen!

En sak som ska bli spännande är när vi är i Indien så ska Izzy få testa bo hos våra kära vänner Jim & Sara och deras Smulan. De kanske blir bästisar och vägrar bo utan varandra sen? ;) Då får vi vara "varannan vecka husse&matte" haha. Fast jag tror inte risken är så stor. Izzy verkar ha svårt för andra djur över huvudtaget... Verkar som att hon känner på sig att jag skriver om henne för nu hoppade hon upp i mitt knä ;)


Ajja, godnatt på er! Synd jag inte kommer ihåg ämnet jag tänkte skriva om för det var jäkligt bra! Nu ska jag ta med mig Izzy till sängen och pussa sönder henne. <3 Kommer sakna henne så sjukt mycket när vi är i Indien... Jag tycker det är så fascinerande hur mycket man kan fästas vid djur... Jag har alltid haft "lätt" att verkligen älska våra katter vi har haft. På gott & ont. Det gjorde så ont när något hände dem, när de inte fanns hos oss mer...

Kommentarer
Postat av: anna

Du skulle nog skriva något om din farmor? <3

2011-11-27 @ 22:37:45
Postat av: mamma

Jag tror att det går finemang att lämna bort Izzy. Smirre var den bästa katten.

2011-11-28 @ 06:49:26
Postat av: sara

Håller med om att djur är ofantligt lätt att fästa sig vid och det är så mysigt att borra ned näsan i pälsen på dem. Tycker synd om alla med allergi. Hoppas att det ska funka med Smulan men tänker att izzy kanske kommer ha svårast med att inte kunna gå ut. Men det märker vi när hon är här :)

2011-11-28 @ 11:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback