Paris here we come!




När ni läser det här är jag förhoppningsvis i luften och på väg till Paris. :D Det har inte känts så verkligt förrän nu de närmaste dagarna före resan. Vi ska ha det så himla kul! Var så länge sedan jag var med Sassa också så det ska bli guld! Och i 4 hela dygn också :) Lite jobbigt att vi är framme så sent på lördag när vi ska hem igen, för det innebär jag "måste" fara hem till Sassa på Lidingö och sedan sova typ 5 timmar på sin höjd och sedan åka tillbaka till Arlanda igen. Var fullt på Rest And Fly också...Men det var nog lika bra det för jag hade nog varit för snål för det ändå! :P

Jag har med mig alldeles för mycket kläder - bara för att jag kan! Hade så mkt plats över så tänkte "äh, jag tar med den också.... Och så DEN. OCH DEN måste bara med också"... Ja ni fattar! Och två par skor, ett bättre par gympisar jag kan ha att gå mycket i och ett finare par!

Åh vad mysigt vi ska ha det! Och vad mycket vi ska se och uppleva tillsamans! Jag ser nästan fram emot mest att åka en liten båt, som ska vara typ som Paddanbåten i Gbg. ;) haha Lite mysigt sådär!

Ja, jag hoppas ni har det bra här hemma också! Det blir inga vykort, bara så ni vet! Kanske några få utvalda får det, typ farfar! haha :) Han är ju faktiskt den enda på både min och Henkes sida som är mor eller far förälder till oss, förtom farmor då, men ni fattar... Så han är minsan Henkes farfar också på ett sätt :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att du hinner hem och sova hos Sassa i alla fall, så du inte får någon timma på arlanda och dega :) Ha det nu så bra och se till att njut och ta med dig minnena hem sen :)

2011-05-18 @ 16:51:44
Postat av: Ida

Trevlig resa! :)

Postat av: Emelie

Ha det så kul!

2011-05-18 @ 23:05:52
URL: http://umbrellastormm.blogg.se/
Postat av: maud

Ja du jag tänker på dig och sassa,hoppas att ni har jätte kul och passa på och njut ni båda,och ta hand om varandra,kram Mamma och Pappa.

2011-05-19 @ 19:30:45
Postat av: emma

jag hoppas ni får en lika härlig resa som vi fick=) Världens mest romantiska stad;) Ska bli kul o höra vad du tyckte om Paris sen, jämföra lite=) Åhå.. sånna båtar gick heela tiden, de vara bara hoppa på när helst!!=)

2011-05-20 @ 11:29:59
URL: http://ouzzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback