Första maj 2011



Jag minns inte vad jag ville skriva idag. Tänkte nämna tjejkvällen jag var på med Sofie från mitt jobb. Shit vad kul vi hade! Och vi shoppade båda som aldrig förr, var jättekul! Varje affär vi var in i köpte vi nånting i, till och med apoteket. haha! Det är så kul att shoppa när alla är på shoppinghumör. Mindre kul om det bara är en som köper, då är det ju nästan så man får dåligt samvete och låter bli att köpa själv också. Efter tjejkvällen var jag alldeles lyrisk och lycklig över den mysiga kvällen och alla fina inköp :) haha Jag kom på efteråt dock att jag borde ha väntat till efter paris! :P Menmen, det var billigt! Köpte en tunika på Gina också som jag var tvungen fara tillbaka till i lördags för att köpa två till men i andra färger (49 kr st), Anna och Jeppe skulle på stan också så jag mötte upp dem och så köpte Anna också en, eller var det två?;)

Sedan hade vi en mysig liten valborgsfest här igår! Var riktigt mysigt, och lagom fest tycker jag! Mycket trevligt! God mat, gott sällskap, guitarhero och kortspel :) Tack alla! Måste vi göra om snarast :)

Det mysigaste var på natten precis innan vi gick och lade oss. Jag hade tänt (tidigare under kvällen) alla ljuslyktorna på altanen och då skapade min finaste det allra mysigaste minnet under kvällen. Åh, det kommer jag att komma ihåg för alltid :) Det var så mysigt att vara där ute i skenet till alla lyktorna. Jag vet inte om han vill jag ska skriva det här, så jag gör inte det. :) (Borde ha tagit kort på hur fint det var där ute men det tänkte jag inte på då).

Annars väntar det en större fest till helgen om ni är sugna! :) Har dock inte bestämt än fredag eller lördag... Lite osäkert allt än, men vet mer om någon dag!

Och om någon har något tips på en bra och billig digitalkamera, så hojta till! :) Försöker spana på tradera å ebay men vet inte riktigt vad jag ska titta efter... Imorgon är jag ledig och H åker och jobbar på eftermiddagen. Så vi får en halv dag till med varandra och det uppskattar jag! <3


Kommentarer
Postat av: mamma

Vad kul att du hittade nått på tjejkvällen.Du får låna min kamera om du inte hinner skaffa någon.

2011-05-02 @ 07:30:25
Postat av: Emelie

Tack för en kul kväll!

Kram!

Postat av: Anonym

Ha ha jag vet, jättedyrt verkligen! Jo de ligger lite utanför stan så de e för långt o gå iaf! Själva utsidan e ju inte så cool direkt utan de e ju insidan med de berömda showerna man vill se:) vad heter ert hotell, vårt hotell låg ganska nära parken du nämde.. Högre upp mot Louvren typ bara:)

2011-05-02 @ 11:02:45
Postat av: emma

nej du vi bodde inte heller så ösigt, haha=) ett normalt mellanklasshotell! De viktigaste för oss var att de skulle vara nära till sevärdheter och de var de ju! sen e de ju dyrt med hotell i Paris, var inte beredd och börja lägga ut 15000 för 5 dagar direkt=)

2011-05-02 @ 11:35:01
URL: http://ouzzo.blogg.se/
Postat av: anna

Ja det var trevligt i lördags. tack för att vi fick komma :)

2011-05-03 @ 20:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback