Väldigt hoppigt inlägg... Men det får duga!


Ixi när jag var hundvakt i måndags! Hoppas på fint väder imorgon (trots att det ska snöa en dm inatt sägs det) så jag kan ut och fota innan jag börjar jobba kväll!

I måndags hade jag en härlig dag. Gick en promenad på isen med Linnea. Så skönt! Trodde det skulle blåsa kallt men solen värmde ganska bra! Har varit en härlig vecka med takdropp och sol! Riktigt härligt! Jag bara älskar den här tiden när det börjar gå mot vår. När kallar man det förresten vår? Var går gränsen liksom?

Igår hade jag skitont i huvudet till och från. På jobbet fick jag gå ifrån på lunchen för det sprängde i huvudet när de pratade. Fick tabletter av snälla Elin så det gick över iaf! Men sedan på kvällskvisten så kom det tillbaka! Men nu är det bra!

Har åkt skidor också i veckan några gånger. Så härligt! Det är mycket kul när jag inte behöver åka själv och när jag dessutom får umgås med den jag älskar mest samtidigt. :) Det är så fint med kärlek och facinerande hur den kan växa sig starkare hela tiden! <3

Har fått kameragrejerna nu, är jättenöjd! Och väskan är precis så som jag ville den skulle vara =) Rymmer alla grejer, till och med pappas gamla externa blixt. :)

Har tackat nej till jobb också! (grattis jag vet) på lördag, jag sa att jag gärna vill vara ledig med tanke på att Henrik åker bort i en vecka sedan och att jag jobbat tre av fyra helger nu. Och hon var jätteförstående! Hon sa "SJÄLVKLART ska du det, det tycker jag med du ska, jag ville bara fråga dig först". Så det är ju snällt! Dock tänkte jag vara ledig nästa helg också då vi ska fira Malin som fyller 30! Tjejfest blir det! Ska bli skitkul! Måste väl ändå få kunna vara ledig två helger på rad någon gång? Och så måste jag ju hinna åka slalom någon gång också :)

Förresten... Det var en som pratade om bloggar man följer. Tänkte höra med er vad ni tycker/gör. Hon sa att de som bloggar sällan slutar hon ofta följa för det blir ju tråkigt om den inte uppdaterar... För mig är det nästan tvärtom. Jag orkar inte läsa en blogg som uppdaterar 10 gånger per dag typ om allt och INGENTING. Över hälften av inläggen är ju helt ointressanta... Och de bloggar jag följer är ju de jag vill följa, alltså är jag intresserad av det dem skriver? Sedan är det ju så att de bloggar jag inte är lika intresserade av har jag som "halvintressanta" på bloglovin och de läser jag ju inte lika ofta. ;) Enkelt ju!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Min snygga Ixi ;) Tog du nå fler fina bilder? isf får du gärna skicka dom till mig ;)

Postat av: maud

Har du varit hundvakt?. Fin bild på lilla Issy. Bra att du gillade dina nya saker till kameran,vad bra att du får vara ledig lite i helgen det behöver du.Ja visst är det härligt med vår,men nu kommer det en dec med snö.

2011-03-11 @ 06:26:20
Postat av: Anonym

Jag följer de bloggar som är intressanta (plus de vänner som jag står nära) oavsett om de uppdaterar ofta eller inte. Visst vill man väl kunna läsa nåt inlägg lite då och då eftersom man tycker det är kul att läsa (eftersom man följer bloggen) men uppdateras den sällan är det väl bara extra kul när den väl uppdateras :)



Och vår är när det har varit plusgrader konstant i ett antal dagar, jag inte vet exakt hur många men något säger mig att det är fem?

2011-03-11 @ 16:57:00
Postat av: karin

Meteorologiskt sett är det vår när medeltempen varit över noll i sju dygn i rad.. nåt sånt har jag hört :) Jag tycker det är kul att folk uppdaterar ofta men jag slutar inte följa en blogg om den uppdateras mer sällan.. jag följer ju bloggarna för att jag gillar dom, håller med ditt resonemang där :) hahaha du måste ju tycka min är ganska trist ibland, tycker att jag ofta har väldigt ointressanta inlägg.. :P Skype förresten,jag hade inte alls tid i veckan, kanske någon kväll veckan som kommer?? :) Kram

2011-03-12 @ 20:13:44
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback