Solig dag!



Shit vad jag har varit trött i helgen. Och det blev ju inte bättre med sommartidsomställningen om jag säger så ;) Det blev en lååång jobbarhelg men nu är den över! Skjutsade H till jobbet tjugo i sju och lyckades somna om sedan och vaknade efter tio någon gång! Skönt! Har suttit ute en timme i solen och läst också, var såå härligt :) Och Izzy var ute och kom upp och satte sig i mitt knä och mös i solen hon också! Jag har med andra ord inte så mycket vettigt att skriva... Är det tråkigt att läsa vanliga, tråkiga vardagshändelser för er? ;)

Annars har helgen hunnit erbjuda som ni redan vet, barnvaktande åt Mira men också hann vi med att bjuda Nicklas & Elin på tacos i fredags. Vi spelade lite spel och tjejerna förlorade tyvärr. Det var först till tre, och först ledde grabbarna med 2-0 och vi lyckades vända det till 2-2, men förlorade i sista, på målsmöret! ;) Bättre lycka nästa gång! Lördag kväll var jag helt däckad, jag somnade klockan 21!

Idag är det som sagt soligt och den ska avslutas med en liten fotorunda med Anna på Klubbgärdet, sedan middag med henne och Jeppe och sedan drar hon och jag iväg på bio och ser "Hur många lingon finns det i världen". Ska bli en kul kväll! :D


Kommentarer
Postat av: Linnea

Så tråkigt att ni ständigt får var besvikna på Piteå kommun!!



Filmen ni ska se tror jag däremot är jättebra! Du får återkomma med en recension :) Och jag gillar att läsa om vardagshändelser! Som sagt så gillar jag din blandning!

Postat av: Karin

Jag gillar att läsa oavsett vad du skriver!! :D Åh den filmen vill jag också se, håller med Linnea där - återkom med recension :)

2011-03-28 @ 23:16:24
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: carro

Härligt fin ny design! :)

2011-03-29 @ 13:45:32
Postat av: anna

Tycker inte heller det är tråkigt att läsa om vardagshändelser. Är ju det som är livet liksom!

2011-03-30 @ 08:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback