Järnbrist?

Alltså jag funderar seriöst på om jag har brist av nånting? Typ järn? För jag är ju trött jämt! Fast jag sov tio timmar inatt så håller jag på att somna nu! Min telefon la av idag när jag var hos Erika, den var helt död. Fast jag testade göra som man ska för att starta om den (den har ju inbyggt batteri så det är inte bara att ta ut batteriet för att "nolla" den) så gick det inte. Men när jag kom hem till mamma och pappa så lyckades pappa få igång den på samma sätt som jag försökte med! Fast den är igång ska jag lämna in den efter helgen tänkte jag... För alla som pratat i telefon med mig har kanske märkt att den helt plötsligt kan starta om sig själv (även mitt i ett samtal)! Grymt irriterande!

Idag vaknade jag vid nio, ganska utvilad kände jag mig, åt frukost och gick sedan ut för att möta upp Emelie för en härlig solig morgonpromenad! Jättehärligt var det! Sedan satt jag i solen och filosoferade lite och mös med Izzy f ör hon är hos farmor och farfar nu. Är jättetomt utan henne! (Hon är där för att vi ska till hemavan i helgen). Sedan tog jag ett snabbstäd, dammsög och skurade lite snabbt! Det behövdes, var värsta fläckarna på golven! Och sedan körde jag till Älvsbyn för att hälsa på Erika. Hon klippte till mig! ;) haha (klippte lite i luggen och topparna längst fram). Så nu känns det lite fräschare så jag står ut med det ett tag till. Sedan mötte jag upp mamma på byn (barnen på dagis blev besvikna för de trodde de skulle få träffa mig där) haha Och sedan hälsade vi på gullefarfar som hade så mycket att berätta. <3 Sedan hem till Newbeach och käkade middag och pratade lite med pappa som kom hem från jobbet då. Sedan lämnade jag grejer i Stinas postlåda och nu är jag hemma! Helt slut!



Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för besöket.Jag tror att det är våren som gör att du är trött,jag hör många på jobbet som säger att dom är så trötta.

2011-04-01 @ 07:06:03
Postat av: anna

Ja det är konstigt du är så trött. Man kan ju bli det om man sover för lite, men även om man sover för mycket! Är säkert inte så i ditt fall men kan vara bra att veta. Kanske är det som din mamma säger, eller någon brist av något? Synd man inte kan fråga kroppen vad som är fel och få svar... men du kan alltid äta mer av mat som innehåller mycket järn eller annat som gör en piggare och se om det hjälper?

2011-04-05 @ 09:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback