I like it, I like it, I like it!



När ni läser det här är jag förhoppningsvis på väg till Kåbdalis med Erika och Linnea. (I vår minibil därför har vi inte frågat någon annan om någon skulle undra, för med skidor i bilen ryms man bara tre). Hoppas på lika finväder som det var då denna bild togs.

När ni läser detta är också snart Henrik framme i Åre. Gissa om jag är avundsjuk? Har spekulerat lite kring att åka till Carro och samtidigt fara till sälen då... Men kom fram till med Henrik att det blir ju billigare att åka direkt till Riksgränsen då än att ta flyg till Sthlm, buss till Örebro osv, ni fattar nog vinkeln. ;) Sjukt skidsemester-sugen är jag! Om du läser detta Carro, ni skulle inte vara på att dra till Riksgränsen? =) Några andra som är på? I April kanske? Alla är välkomna att följa, ju fler desto roligare! :)

När jag skriver detta är det kväll, klockan är bara halv sju men jag är jättetrött. Henrik ska lägga sig senast 21, jag tror inte att jag bangar på den tanken... Ska ju ändå upp före sju så jag behöver också sova. (Han ska upp tre, då börjar deras resa)... Som sagt, någo avundsjuk är jag! När får jag fara till Åre? Hoppas det inte dröjer alltför länge. :)

Se upp i backen!! Annars får ni sju hål i nacken!! (Varför sa man så på dagis när man åkte pulka i backen)

Update: Det blev ingenting för Erika blev sjuk :( Menmen, det kommer fler gånger! :) Så om någon vill vara med mig idag är det bara att hojta till, är som sagt helledig nu då ;)


Kommentarer
Postat av: karin

Kunde ni inte ändå ha farit du och Linnea? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback