Gosch

Gosch, vad trött jag är! Jobbade längra än vanligt idag och det känns i knoppen må jag säga! Sedan gick jag en prommis med Elin i syftet att vi G-Ä:or måste hålla ihop! Det var trevligt, måste göras om!

Hade länge planerat att dammtorka idag, hela huset och imorgon dammsuga och skura och göra ett prov. Hur ska jag orka tänker jag nu... Men lägger jag mig i soffan somnar jag ju... Så det är bara att bita ihop och köra på! Sedan ska jag unna mig en betapet med Anna om hon har tid. ;)

Nu drar det ihop sig, längtar till älsklingen kommer hem, då ska jag pussa sönder honom! Och krama! (Två dygn kvar ungefär) Synd dock att vi inte har så mkt tid ihop ändå i och med tjejfest lördag och så, men kan ju vara bra för honom att få vara borta från mig och få sakna mig lite. ;) Sedan på måndag åker han iväg å jobbar borta igen :( Hoppas dock få åka slalom lördag på dagen!

Nej, nu ska jag ta tag i dammtorkningen här nu då! Sedan kl 21 ska jag ligga i sängen har jag bestämt! Får se hur det går med det ;) Blir bildlöst idag :P Ni fick ju n enkom bild från mobilen idag så det får väl kompensera. :P

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag kanske är trög men vad betyder G-Ä:or? Gissar på något med Älvsbyn men jag vet inte ;)



Jag är också helt sluuut. Jobbade visserligen kortdag men jag är inte helt frisk!

Postat av: Linnea

Haha, okej men då förstår jag ;) jag gissade på att det stod för gamla-älvsbybor eller nåt sånt, bra fantasi jag hade :P



Jag tackade nej till platsen, det kändes inte rätt så jag hoppas det här blir bra i slutändan :)

2011-03-15 @ 19:49:02
URL: http://linneali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback