Jag lever verkligen då det är så här fint väder!


Världens goaste Emil! Igår var jag förbi och så gav han mig världens längsta kram så att jag skulle ladda upp och spara den så jag klarar mig till på fredag då vi ses igen. Gounge! <3

Ja nu var det över en vecka sedan! Har inte haft något direkt att skriva om som jag velat dela med mig av och har nog inte det nu heller. Men jag ser ju att ni är några trogna (ganska många faktiskt) som tittar in ändå och det gör mig glad varje gång jag loggar in iaf. :) Är såklart ännu roligare med kommentarer men det är ingenting jag eftersträvar. :) Även om ni kanske inte alltid kommenterar så gör det mig glad att ni tittar in och läser. Ni får såklart gärna kommentera även ni som inte gör det så ofta men det är ingenting jag tänker be om. För då blir man bara mindre sugen på att kommentera, jag vet. ;)

Tänkte mest skriva att jag har haft en alldeles underbar dag med min finaste Erika. <3 Hon kom hit och så åkte vi och åt lunch vid havet (Gläntan). Väl där blåste det lite för mycket (som det alltid gör där typ, jag blev påmind om varför jag aldrig mer behöver åka dit) :P Så då åkte vi hem till mig istället där vi låg på baksidan i solen och bara pratade om allt vi missat i varandras liv sedan sist (det var ett tag sedan). Det är väl det som är det underbaraste med bästa vännerna? Fast det ibland går länge mellan man träffas så är det som om det vore igår när man väl träffas och att man kan prata om ALLT! Vi åt jordgubbar och bara mös i solen! Tack Erika för en underbar dag!

Sedan skulle vi ha middag här hemma men det gick inte för gästerna så det blev ingenting men då kom jag på dn briljanta idén att vi skulle åka på en dejt bara vi två. <3 Vi åkte till stan och gjorde några ärenden och sedan köpte vi med oss mat och gick till södra hamn där vi satt och åt. Myspys. Det behöver inte alltid vara så speciellt för att det ska bli speciellt. <3

Det var allt för denna gång! :) Imorgon är jag ledig och Henke jobbar mest troligt sin sista dag inna semestern och då kommer mamma & pappa hit som ska hjälpa oss att skrapa huset så det blir klart någon gång. På två känns det som att man inte kommer någonstans alls! Så nu jäklar! Sedan eventuellt (om vi hinner skrapa och tvätta allt imorgon) så blir det att måla på måndag om det inte regnar!

Nu till rubriken. Jag får verkligen mycket mer energi när solen lyser. Jag kan vara trött ändå men så mycket mer till ro inombords. Svårt att beskriva men det är underbart!

Sedan har jag sökt semester i slutet av augusti. Blir underbart! Inte säkert jag får ledigt än men jag ringde och frågade och berättade hur läget var och hon sa att de nog skulle kunna ordna det. :) Underbart att få vara ledig tillsammans med Henrik också. Var alldeles för länge sedan sist!

Nu spela wiiii! Super Mario 3, ska klara första världen idag tänkte jag! ;)

Det var allt för nu! :)

Update: Glömde ju säga att jag håller på att bli lite förkyld :( (för er som vill veta det) haha Har ont i halsen! Jag har inte tid med det nu! Nästa vecka jobbar jag ju min monstervecka med nio dagar på rad och har inte lust vara sjuk i helgen heller med allt stohej som är planerat! Dricka te, dricka te, dricka te! Med honung i! Och gurgla saltvatten!

Kommentarer
Postat av: Erika

Tack själv!! :D Det var verkligen hur mysigt som helst och det kändes nästan som semester för en dag! :) Det gör vi om snart igen tycker jag! kramar

2011-06-29 @ 19:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback