Helgen som har varit



Ja nu har jag bara två dagar kvar av min nio-dagar-i-rad vecka. ;) Helgen hade jag delade turer båda två och var ju kanonväder! Lördag åkte jag under mina timmar till Linneas stuga och badade i hennes pool med utsikt över havet och solade och pratade massa strunt :) Timmarna gick snabbt kan jag säga! Var även på loppis innan med Sofie... :) Men sedan kvällen var så jäkla seg efter att jag kommit hem från jobbet. Söndag gjorde jag i princip ingenting förutom att sova på timmarna. :) Ganska skönt det också!

Och fredagen hör väl kanske till helgen också? Jag slutade tidigt den dagen och det var skönt då det var så fint väder. Sedan åt vi grillbuffé på Nodo med Jeppe & Anna. Det var gott! Efterrätten var dock ingen höjdare tycker jag! Sedan skulle vi till södra hamn egentligen men det blev bad och lite volley först. Sedan kom det några fler så vi skulle få ihop ett lag men det blev ändå ingenting för efter en droppade av. Så även vi för vi skulle ju till södra hamn så vi åkte och handlade lite fika och vi kom fram precis samidigt som Jesper och Anna, vilken tajming! Men jag skulle upp och jobba så vi stannade inte så länge, en och en halv, två timmar typ. Det var mysigt. Bara sitta och kolla på folk och båtar och surra med två gemensamma goda vänner. Det var härliga tider!

Idag har vi hunnit vara till Storforsen efter jobbet och haft det mys med fina vännerna, alla tillsammans igen! Karin & Stewen, Erika (Tommy hade jobbat natt så han sov) och självaste finfolket från Örebro, Carro & Lale! Och på tal om finfolk så är ju Karin & Stewen det också, precis hemkomna från Dublin! Och oooh så härligt det var att umgås alla vi tillsammans igen! Det var såå länge sedan!

Imorgon ska vi äta tacos! Det blev inte att rida som vi hade tänkt, men längtar redan till nästa gång Carro är hemma bara för det. haha Men de ska iaf komma förbi efter ett kalas och se huset, de har inte sett det sen vi var utan skåpluckor, så det är dags. :)

Nu ska jag umgås med fina karl innan det är  dags för mig att krypa till kojs! Ska lägga mig ganska tidigt och somna till en serie på datorn tänkte jag :) Så får karln min ta bort datorn när han lägger sig. :) Haha, då vet ni!


Kommentarer
Postat av: Karin

Det var himla kul idag!! :)

Postat av: Erika

Tack för idag, det var verkligen jättetrevligt! Så kul att alla (utom Tommy då förståss) var samlade. :)

2011-07-11 @ 20:55:09
Postat av: anna

Varför hörde du inte av dig till mig om du ville göra något på lördagen om du kände dig så ensam? Du hade ju inte ens frågat om jag gjorde något eller inte då. Om nu jag är en av de du syftar på som "ALLA ANDRA".



Låter som du haft en väldigt bra helg även om du jobbat. Kul att Karin kommit hem, och även Carro är här så du kan umgås med dem bästa :) Fin bild också, föresten. Lycka till med ridningen!

2011-07-11 @ 21:25:19
Postat av: Sara

Anna: Som du vet redan så syftade jag inte på dig med alla andra, visst ju inte vad du gjorde då. Lika lite som jag inte syftade på många andra som läser bloggen, så som älvsbyborna. :) Så inte någon tror det :) Var kanske lite klumpigt skrivet av mig även om det just då kändes som att det var ALLA så var det ju långt ifrån alla :)

2011-07-11 @ 22:43:40
Postat av: Linnea

Jättemysigt att du ville komma förbi :)

2011-07-13 @ 17:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback