Vilket underbart väder


Bild från idag. Det var så vackert ute men ack lite kallt. Orkade inte gå så långt för det var kallt. (-20)

Ja, de flesta har väl inte missat min besvikelse gentemot jobbet eller framför allt Piteå kommun! Orkar inte ens skriva om det en gång till. Suck. Sedan funderar jag på att läsa några extra kurser inom mitt yrke förstås... Är väl alltid bra att ha? Sedan har jag mindre poäng när jag pluggade i Älvsbyn för då var det det antalet poäng som gällde i hela fyrkanten, men nu är det olika överallt. Så tänkte varför inte, en kurs tar väl inte alltför länge. Jag hoppas bara att det går att göra på distans och att jag får ta det i min egen takt och även vara med att styra över hur jag ska studera för att minska mina höga prestationskrav på mig själv... Får se hur det blir, är bara funderationer än men jag har bokat en tid för att se över mina betyg och vilka kurser jag eventuellt kan/vill läsa till... Jag tycker ju det är ganska kul att plugga om jag själv har valt det och när det inte är tusen ämnen samtidigt typ. Så får se!

Nu har jag fått hämta hem min älskade! Alltid lika underbart<3 Det är nyttigt att kunna vara ifrån varandra och man längtar desto mer efter varandra. :) Nu pratar jag inte om datorn. haha (Som jag också har hämtat hem) Han har farit iväg till grannen och ska försöka fixa bilen och hjälpa grannen med elektriciteten. Bra att kunna ha utbyte sådär av varandras kunskap! Nu ska jag välja en film jag vill se och så blir det filmmys och lite wow sedan, för det ska tydligen smiiiida på min nya dator jag sitter på nu :D Jag älskar den redan! I love it! Så nu får vi äntligen vara lediga tillsammans i några dagar! Ser framemot helgen och vad den har att erbjuda!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack =) Jag träffa Frida men jag såg ju inte din kommentar förns nu =P Har du köpt ny dator? Vad vart de för nån isf? Jag vill också ha en ny, har ju kvar dator som jag köpte genom skolan och den är ju inte den bästa =P

Postat av: mamma

Tänk dig noga för innan du börjar plugga.Ha en trevlig helg.

2011-01-21 @ 06:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback