It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Igår när vi firade hon på jobbet som gått i pension så blev det väldigt tydligt för många av oss hur mycket vi faktiskt saknar henne! Hon var verkligen den med mest energi av oss alla och många gånger smittade det av oss till oss andra också. Hon är väldig saknad iaf! Efter vi ätit middag på Pentryt så begav vi oss till lokalen för att fika. Och när jag satt där och lyssnade och bara tittade på alla så insåg jag hur mycket jag kommer sakna alla när jag inte jobbar där längre. (För jag känner mig ganska säker på att den dagen kommer att komma). Jag kan inte ha sådan tur att jag får jobba där när jag väl får fast jobb. Det kändes lite vemodigt mitt i allting. Jag har faktiskt världens finaste arbetskamrater och inte en så pjåkig chef heller! ;) Igår under middagen fick jag veta att chefen röker. haha Det var så kul för då sade en av mina arbetskompisar "ja inte är hon guds bästa barn inte". haha Lite internt skämt för alla vi som var där, men det var så himla kul! Alla bara skrattade. :)

Idag kom min andre hälft hem. Så skönt! Helgen blir gansk fullt upp, så ikväll blir egentligen enda kvällen vi har tillsammans (förutom söndag då). Så gissa om jag ska njuta!



För att inte det ska bli ett bildlöst inlägg så lägger jag in en bild när han hoppade ner från taket. ;) Här hade han just landat!


Kommentarer
Postat av: mamma

Bra bild, Ja man vet lite om andra.

2011-01-28 @ 07:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback