Hög hjärnaktivitet


Hihi, lite söt bild ändå :) Letade ju (såklart) med tanke på vad jag berättar längre ner i detta inlägg, i Henkes dator efter någon bild till inlägget. Det här var kåbban förra året i januari :)

Det har varit och är väldigt mycket i min hjärna de senaste veckorna, bra och dåliga saker, så har inte hittat något intressant att skriva om och det har jag väl inte nu heller. (Så jag ber om ursäkt till mina trogna läsare som tittar in här varje dag) Har inte hunnit testa värmen i pjäxorna då det var för kallt plus snökaos i söndags (var tydligen klass 1 varning)?? Var i (får se nu om jag stavar rätt) Keräsjänkkä? hos Henriks mamma, Henkes pappa följde också med och så var svägerskan med pojkvän där också. Det var trevligt och se hur mysigt hon fått till det i huset och tack än en gång för den goda laxmiddagen. :)

Igår efter jobbet slängde jag mig i soffan och såg... (det vet ni vid det här laget va) ;) och sedan kom fina Emelie hit och jag tände en brasa i gillestugan och vi snackade riktigt tjejsnack som bara två tjejer kan! Det är faktiskt skönt, jag har inte känt henne så länge men vi har kommit varandra så nära, så snabbt, vi kan ju prata om allt tillsammans! :) Det var jättemysigt. Har även hunnit msn-dejta Anna också! Vi har spelat betapet också! Nyss har Linnea farit härifrån, tände en brasa då också, det var ju ett vinnande koncept så ;)

Och förresten, bror informerade mig ikväll att jag inte är våg längre, utan jungfru!
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226, helt sjukt ju! (Nu vet jag ju inte om det är bestämt på riktigt, men ändå tillräckligt sjuk är tanken) :P

Har ingen dator nu, har sålt min till Henriks mamma som behövde en, har inte hunnit köpa en ny än så vet inte hur ofta jag kommer sitta vid Henriks dator sedan när han kommer hem. Eller när jag kommer köpa en ny! ;) Så vet ni läget ;)

MEN DEN STÖRSTA OCH GODASTE NYHETEN ÄR.....

Jag fick semester fre-sön vilket innebär jag är ledig inte bara torsdag, utan fredag, lördag, söndag OCH måndag! (minns inte sist det hände, eller jo det måste ju ha varit när jag var sjukskriven för knät sist, men då var jag ju inte ledig, men ja ni fattar) Jag ville åka på en weekend till Prag eller Paris eller något, men Henke tog ner mig på jorden igen... Jag har ju inga pengar.... Just det ja! ;)


Kommentarer
Postat av: mamma

Konstigt det där med stjärntecken men jag är då kräfta.Hoppas att det blir trevligt i kobban.

2011-01-20 @ 08:02:01
Postat av: Emelie

:)

2011-01-20 @ 08:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback