En lugn kväll med mig själv (och Izzy förstås)

Det har börjat lossna en till sten från mitt bröst. Det är en väldigt lättande känsla. Det känns som en del av friheten. Det går inte att beskriva med ord. Men det återstår dock en stor sten som måste lätta, men det är så svårt. För det går nog inte...

När jag var ute och gick ikväll (det var så skönt när det var så härlig värme ute), så gick jag och lyssnade på musik (spotify i mobilen, hur underbar uppfinning är inte det), och började tänka på hur många liv det finns där inne i alla husen. Tänk att alla har det inte lika bra som jag, jag är allt bra lycklig lottad!



Nu ska jag skriva ett mail och sedan se en film (The tree), verkar vara en sorglig men bra film med bra budskap! Får se vad jag tycker om den! Och just ja, SATC har jag nu sett helt klart. :( Känns sorgligt, men nu har jag börjat med Desperate housewives som enligt Frida och Sofie (som jag jobbar med) är den bästa serien! Så får hoppas den fyller upp tomrummet efter SATC. haha Vilka beroenden jag har fixat mig! Tar igen en massa från de förlorade åren!

Kommentarer
Postat av: mamma

Det är avkopplande med film ,är bra för själen såg jag på tv.

2011-01-29 @ 07:56:33
Postat av: Emelie

Skönt att det känns bättre!

Hur var filmen?

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback