Dagens bästa!

Haha. Jag fick låna "Bröderna Karlsson" av en på jobbet vars dotter jobbar på det filmbolaget som gjort filmen. Iaf, efter lite mer än halva filmen måste jag pausa (har inte fotsatt se än), för det är såååå störande att man fattar vad som ska hända och man vill inte det, och så ringer jag Henrik bara för att jag måste berätta hur störande detta är. Han ser på TV och lyssnar inte alls vad jag säger och så säger jag att "du lyssnar ju inte", och så berättar han vad han ser på TV, och så sa han att HAN inte hör vad JAG säger, att det är bra ljud men att jag bara mumlar eller nåt (vilket jag inte gör) och alla vet ju att det altid bukar vara tvärtom, men iaf (okej detta blev typ värlens längsta mening), och så säger jag "okej älskling vi får höras sen ikväll för du lyssnar ju ändå inte vad jag säger" han bara "hmmmmmm", jag bara " du HÖR ju inte!!" han bara "VAAA", jag bara "du HÖR ju inte " -"vadå" "jag sa just att vi hörs sen för du hör ju inte vad jag säger". haha Det var bara så kul :) Hoppas ni förstår :) Var bara tvungen dela med mig av det till er ;)

Och på tal om filmer, "The Tree" var så fin! :) Jag blev lite väl leden av den, men ändå fin!

Kommentarer
Postat av: emma

å jag tycker den e jättebra, men abslout du vet innan du ens börjat se filmen hur den ska sluta.. precis som de allra flesta komedier eller romantiska komedier faktiskt är.. BRA men förutsägbara=)

Postat av: Karin

Hahaha! :) roliga ni är! (håller med dig om filmen, väldigt förutsägbar, men ganska kul!) :D

2011-01-31 @ 22:25:40
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: mamma

Vad han lyssnade ,ja han var i en annan värd.

2011-02-01 @ 05:43:05
Postat av: anna

vad tyckte du om Bröderna Karlsson? Jag är inte direkt kräsen när det gäller filmer som du vet, men den tyckte jag var urkass!

2011-02-01 @ 11:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback