Ett sjutusonde firande!



Såg just att redan i början av februari, inlägget som heter "järngänget", det blev mitt tusonde (stavas det så) inlägg! Det ni!

Inbillar mig att jag mår lite, lite bättre idag. Har riktigt ont i halsen, inte vanligt halsont, utan för att jag har hostat för mycket! Har snart snytit upp mitt nya 12 pack med näsdukar som jag köpte igår! Jag hade ju hoppats på att kunna jobba imorgon men det får tiden utvisa under dagen! Jag har aldrig varit med om en sådan här förkylning som bara blir värre å värre även efter en veckas tid! Har tänkt börja se en ny serie nu, har sett allt som finns av de som är pågående fortfarande... Greek tänkte jag ge mig på nu! ;) Borde göra en ny kategori som heter "sjuk". Har blivit mycket sådant den senaste tiden... Nu ska jag lägga mig under filten och kurera mig!


Kommentarer
Postat av: Anonym

7000:onde? Eller vad är du uppe i nu alltså? ;) Du har bloggat på bra! =)



Sen tror jag att du skulle blivit frisk mycket fortare om du låtit dig bli helt frisk på en gång. Går man halvsjuk och inte tar det lugnt så kan man bli sjukare men dessutom drar man ju ut på det hela mycket längre än om man hade stannat hemma och tagit det lugnt på en gång. Jag gjorde samma misstag en gång när det gällde feber och då hade jag feber mer eller mindre till och från i tre veckor inann jag blev sängliggande en hel vecka med 40 grader. Och då var jag hemma när jag mådde som sämst men gick (till skola som jag då gick i) för tidigt varje vecka som jag var hemma en-två dagar och var sjuk. Hm. om du fatta vad jag skrev nu, haha.

Bra om det nu verkar gå åt rätt håll i alla fall, huvudsaken att du tar det lugnt och låter dig bli helt frisk. Så blir du frisk ska du se...!

2011-04-14 @ 12:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback