Tänk vilken härlig tid vi har framför oss













Sådär, nu har jag mer tid att berätta. Fast nu känns det inte lika lockande att berätta heller :P De som har undrat om vurpan har redan hunnit höra det antar jag ;) Men ni som inte sett bilder från fejjan får se nu ;)

Men vi hade iaf ruskigt tur med boendet. Vi hade bokat det billigaste, vandrarhem. När vi kommer dit så finns det bara en nyckel till oss och vi har bokat två rum så vi förklarar läget och visar kvittot. Så gick det till när vi fick bo första natten i stuga istället för vandrarhem! ;) 350 kr/natten gentemot 2000kr/natten. Typ! Nästa morgon när vi går till receptionen och kollar läget så förklarar hon att det finns vandrarhem men att som kompensation för krånglet så får vi bo i stuga en natt till! WOHO liksom!

Annars lullar det på som vanligt här. Har fått jobb som jag vet om redan nu fram till första maj! Så härligt! Sedan är det ju bara en månad så är det sommarjobb! NICE!

Slutade tolv idag och har varit så rastlös. Har varit förbi en magsjuk Anna med lite proviva så hon ska överleva magsjukan! Sedan har jag tvättat två maskiner, hängt tvätt, vikt tvätt, diskat och plockat undan lite kläder och sådant från helgen. Varit med Frida en snabbis på stan...Sett massa avsnitt av desperate... Och nu då? Hade ju gått en promenad om jag varit frisk, men tänker inte göra det så blir värre. Hosta och ont i halsen är läget på nu. Trodde jag hade lite feber men jag hade bara lite över vad min normala temp är annars... Borde orka med jobbet jag har planerat iaf!

Kommentarer
Postat av: karin

Vad lyckat med boendet :D

jag har ju inte hört om vurpan, berätta!??!

Postat av: anna

Alla utom jag lär väl fått höra om vurpan! Men är nyfiken hur ni haft det i allmänhet men det lär vi ju ta när vi ses i helgen:)



Tur du kom förbi, den där provivan hade jag inte klarat mig utan. Pyss

2011-04-05 @ 09:58:38
Postat av: Linnea

Men så himla skönt med jobb! :) Du råkar inte jobba nästa helg, alltså typ den 16:e eller vad det nu blir, på Djupviken? Då kör jag delad tur både lördag och söndag, ösigt värre! ;)

2011-04-05 @ 18:14:10
URL: http://linneali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback