Har sååå tråkigt!


Världens sötaste Mira! <3

Jag har inte så mycket att säga men har så himla tråkigt så jag skriver ändå...

Såg att PDOL lagt ut på facebook om vårtecken. (De hade fotat några blå blommor) Undrar var de var?;) Längtar till det kommer upp lite mer blommor och när jag kan plantera ut alla blommorna jag har planterat här inne. Och för att inte tala om att fota massa blommor! :)

Kan ju meddela för de som inte förstod det så var det tusen inlägg skrivna, inte sjutusen (skrev sjutusonede firande som rubrik men det skrev jag bara för att)... Tänkte nog på typ ett "sjuhelsikes firande" eller nåt, och skrev sjutusonde firande" :P jaja, så kan det gå!

Igår nådde jag nog toppen av sjukdomsperioden nu. Mådde så jäkla dåligt där vid halvfyra tiden. Började när jag hämtade älskling från jobbet så fick jag sätta mig på passagerar sidan för jag pallade inte att titta ens. När jag kom hem hade jag feber, men precis på gränsen. Men jag var helt död. Det är konstigt hur så låg feber kan göra så mycket med min kropp. Men jag är ju ganska lågtempad annars så det var ju en stor förändring för min kropp i alla fulla fall. Haha, sen när jag pratade så vibrerade det i hela halsen, jag lät som en karl! haha Men idag är det betydligt bättre måste jag säga!

Annars gör jag inte många knop... Rör mig från soffan å till toan i princip. Är sååå rastlös!

Kommentarer
Postat av: mamma

Krya på dig nu till söndag.

2011-04-16 @ 07:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback