Ett års förlovningsdag


Ett års förlovningsdag idag <3 Vi har det underbart här i Sthlm. Men det blir ingen tradition alla år, vi känner oss ganska nöjda med Sthlm just nu. Kanske blir en weekend till Rom eller nåt annat spännande ställe nästa gång om vi har råd ;) Idag har vi varit på stan och irrat runt efter varsin kofta för vi frös så mycket när vi skulle till grönan. Väl där åkte vi lite karuseller och hade det skoj och åt god mat. Sedan gick vi till Wasamuseumet. Det var coolt ändå att ha sett båten med tanke på att den hela tiden förmultnar fast den är inomhus. Men annars var det faktiskt inte mycket att se. Lägger väl upp någon bild senare. ;)

Igår shoppade vi lite och mös på hotellet. Nu ska vi också bara ta det lugnt och se "Vampires sucks" utan svensk text :p Imorgon kommer vi hem till Izzy igen, hoppas hon blir glad ;) Vi har hittat en bil också som vi hoppas det blir att köpa.

Måndag blir det jobb igen, men vi njuter i fulla drag här av våran dag. <3

Jag trodde aldrig jag skulle kunna älska en annan människa så mycket som jag älskar dig. Vår kärlek växer för varje dag, det blir starkare och starkare. Därför vet jag att det alltid kommer vara vi <3 Jag älskar dig nu och för alltid! <3

Kommentarer
Postat av: Henke

Älskar dig också bara mer och mer sötnos

2010-09-05 @ 11:08:54
Postat av: Erika

Grattis! :)

2010-09-05 @ 16:51:29
Postat av: mamma



Vad bra att ni har myst. saknar lilla Izzy i natt. Och grattis på förlovningsdagen.

2010-09-05 @ 17:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback