Underbara älskade Mira!



Efter jobbet idag gick jag en liten, med bemärkning på liten, fotoprommis. Sedan skjutsade jag min andre hälft till Challange där han skulle möta upp restan av arbetspolarna! Då började jag tänka "jahapp, vad ska jag hitta på då"? Jag hade tänkt hälsa på kusin Malin som var evigheter sedan sist, men hon var för trött eftersom hon började jobba fyra imorse och börjar fyra imorgon. Min andra "första tanke" var "JA, jag ringer Erika och hör om jag kan komma och hälsa på henne"... Sagt och gjort. Men vad händer? Jo, det som alltid händer när vi försöker ses såklart :P Hon är i stan och hälsar på några bekanta. Då ringer jag Frida, som är ett säkert kort, men jag tänkte att nu är säkert hon också i stan eller och hälsar på någon, men icket! Så jag körde dit direkt för att fota Mira ute. Var inte det lättaste må jag säga! Men det blev 200 kort prick typ!

Hon är så himla go det barnet. När jag skulle fara så fick jag ju först pussar och kramar. Sedan gick hon till fönstret som är vid dörren där jag vinkade och gjorde slängkyssar. Hon höll på att borsta tänderna men tryckte massa pussar mot rutan också. <3 Jag älskar henne nästan som om hon vore mitt eget barn. Inte för jag har något, men ja ni fattar! Som om det är min systers barn får jag väl säga istället. För vi är ju nästan som systrar. :)

Nu ska jag fixa en film att se när H kommer hem. Var längesedan vi gjorde något bara vi två så ikväll blir det av, hoppas jag. :)


Kommentarer
Postat av: Ida

Åh, vilken fin bild! :)

Jag förstår precis vad du menar med att du älskar henne som ditt eget barn :)

Postat av: mamma

Gud vilken härlig bild och med en ekorre dom är så gulliga.

2010-10-09 @ 09:47:19
Postat av: Johanna ♥

Nej det kommer inga bilder på bloggen.. men du får väl komma o hälsa på då du har vägarna förbi!

2010-10-09 @ 16:02:12
URL: http://johanaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback