Så less på allting!


Äh jag gör ett till tidsinställt inlägg, bara för att tanken var att ett skulle komma ikväll, kl 22. Men nu ställer jag det på en annan tid, bara för att jag kan. Jag är seg, trött och less. Men ändå är jag inte "sova trött". Suck. Ingen slalom i helgen heller :( Abstinens ju! Men nästa helg blir det nog två-dags, sova i stugan kanske, maybe, baby! Är ledig fredag, lördag OCH söndag! :D Härligt värre. Egentligen var det för att vi skulle på firmafest med Henriks jobb. Men alla ska typ bojjkotta det av några olika anledningar, en är t.ex. att alla respektive måste betala själva för att följa och lite andra anledningar, så vi ska inte dit alltså. Men långledighet blir ju skönt!

Jaja, nu ska jag borsta tänderna och lite sådant så kanske jag ligger i sängen vid 22 som jag skrev innan! (klockan är typ tio i nu)

Alltså hur kan man bara få en sådan här stark less-känsla. Alltså jag är bara less på allt! Jag kan komma på MASSOR med olika saker och anledningar som jag bara är så less på! Jag blir nästan irriterad på mig själv för att jag är så less på allt och alla, typ! Gah!

By the way, vet någon hur man ändrar/lägger till länkar nu på blogg.se, sina vänner man har? Mina är lite up to date så att säga... Hittar inte igen var de har ändrat det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback