Första advent har passerat

Tänkte det var tid för en uppdatering ikväll när finaste Linnea efterlyser ;) (till din ära minsann min vän)

Det har varit minst sagt fullt upp. Fredag var det adventsmys med Emelie & Martin, drack glögg, åt pepparkakor och lyssnade på julmusik :) (och spelade monopol - jag kom sist -IGEN). Det var jättemysigt :) Lördag fixade vi lite här hemma, sprang på stan och sedan var det dags för trerättersmiddag hos Frida & Peter. Jättegott och mysigt var det också! Sedan bums i säng för att vakna upp och köra till Keräsjänkkä där Henke började tapetsera och tjejerna drog till IKEA. Sedan tillbaka till huset och hjälpa Henke med det sista och de andra åkte hem. Sedan körde vi tillbaka till IKEA igen och köpte köksbord + stolar! Äntligen är det gjort. Mycket fattigare men dock ändå så skönt att veta att det är köpt. Nu är det inte så mycket kvar ändå. :) Det tar sig!




Jag fick faktiskt vara med och välja tapet till köket :)

Sedan har jag jobbat idag och Henke har farit till Aitik för att jobba till torsdag mest troligt. Det är så tomt! Nicklas & Sandra har varit här och hjälpt mig bygga stolar och jag har byggt ihop en låda vi köpte och städat och fixat. Jag har även (äntligen) bakat saffransbullar! Tänkte fortsätta med städningen ikväll så det är klart någon gång!


Och första advent har passerat också. Första ljuset är tänt! Och titta så juligt detta hus är? Detta kör man förbi när man ska till Keräsjänkkä. Så vill jag också ha det :D

Har tappat min blogginspiration... Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Någon verkar ha stulit den. ;)

Jag saknar mina kreativa inlägg, de där med känsla och baktanke i. De där när jag funderar lite och skriver ner vad jag tänker på bara. Vet inte varför de inläggen har slutat komma upp här. Nej, här blir ingen städning gjord minsann!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Åh, vad fint att det är till min ära :)Tack! Jag gillar verkligen att läsa din blogg. Du skriver på ett bra sätt och jag gillar verkligen blandningen mellan dina tankar/funderingar och vardagshändelser!

Postat av: mamma

Du skriver lika underbart vad än du skriver.

2010-11-30 @ 16:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback