Dags att vila



glömde ju skriva att detta kort tog jag för ett år sedan precis på henkes pappa och henke själv;-) jag har hämtat ut sista fotot till fotoväggen idag. Kommer nog bli riktigt bra i slutändan! Har lagt ut dem på vardagsrumsgolvet och testat hur de ska sitta mot varandra. Synd bara att den händiga delen av VI är borta. Visst jag KAN faktiskt spika, men det här med hur det ska sitta rakt och använda vattenpass å så är jag dålig på ;) Får se om jag kan hålla mig till att vänta till han kommer hem eller om jag slår en pling till Frida och ber henne hjälpa mig. Skulle vara kul att överraska honom och så är det klart när han kommer hem :) Senare ska han fixa lite snygg belysning som ska lysa upp fotoväggen på något sätt (hur har vi inte bestämt än). Så har pysslat med det istället för att städa som jag tänkt. (okej har städat toan iaf). Och tvättmaskinen funkar inte som den ska så den har tagit lite tid också. För det första var tvätten KOKhet när jag skulle hänga den (tvättade i 40 grader) och sedan hade den inte centrifugerat för det bara rann vatten ur den! Slog på den igen och hoppas det blir bättre! På tal om tvätt så glömde jag säga vad som hände med en stickad, LÅNG tröja jag hade. Den var typ barnstorlek! Det måste ha blivit så bara för att den legat en vecka i vatten typ... Konstigt. Men jag var ändå inte rädd om den, hade den bara på jobbet! Har ont i huvudet. Så ska nog vila en stund ändå innan simning halv sju med Erika. Hade inte tänkt det ifall jag inte kommer mig upp, men måste nog. Hade ont i huvudet på jobbet vid lunch också, tog tabletter. Jag som ALDRIG brukar ha ont i huvudet. Konstigt faktiskt...



Hittade den här bilden när jag provade dessa två av farmors klänningar som jag fick av farfar. Undrar var jag har lagt den? Och den där prickiga borde jag ju haft på 80-talsfesten! Fast den kanske är ännu äldre än så? Marianne om du läser detta, känner du igen att Alva haft någon av dessa klänningar, när isf? ;) Eller mamma och pappa också förstås, men jag gissar att de inte vet det. :p


Kommentarer
Postat av: anna

Åh vilken fin klänning den blåa!! Såg en film, eller en bit av en film, då tjejen det handlade om hade en sådan fast röd. Och utan det vita där uppe, då tänkte jag att en sån skulle jag vilja ha. =)Det är inte lite 50-tal? Är skitkass på sånt men men ;) Tycker de är sjukt snygga iaf =) Den svarta verkade fin också!

2010-11-22 @ 19:15:04
Postat av: Karin

Vad roligt med klänningar från din farmor :) Haha får man fråga varför du hade en tröja i vatten en vecka?? :D

Postat av: Linnea

Ja det håller jag med om, för du passar ju i ljust också :) Ja det är inte lätt att gå från mörk till ljus och få det bra. Har bara simmat en gång hittills men jag hade tänkt försöka komma igång, det är så härligt :) Du simmar rätt ofta eller?

2010-11-22 @ 22:01:49
URL: http://linneali.blogg.se/
Postat av: mamma

nej dom klänningarna har jag aldrig sett,men dom är snygga.Men pappa sa dom hadde hon nog när jag var liten. Du har kanske fått migrän det går i generna.

2010-11-23 @ 07:29:49
Postat av: Emelie

Vilket fränt kort! Fina klänningar också! :).....och fin tjej :D

2010-11-23 @ 17:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback