Annars då?


Saknar sommaren. Såg en snutt av "Bödas camping" eller vad nu programmet hette, och då var det så grönt och fint. Menmen, vill ju ha vinter också nu! Och SNÖ! och SLALOM!

Alltid när jag får till en bra början så händer det något. Denna gång dog batteriet och jag hann inte stoppa i sladden... Nåja, får väl försöka ta det från början...

Jag har nog aldrig druckit så mycket te som det senaste dygnet. Och för att inte tala om all honung som gått åt som smör i solskenet. Hur är det annars då? -Jo, statusen är så här: Jag trodde jag var lite piggare idag, men icket. Trodde jag skulle slippa feber idag, men icket det heller! Har ingen hög feber, men jag är så lågtempad i vanliga fall att det inte behövs mycket innan jag känner av det. Så nu efter idol ska jag ta lite tabletter och sedan sova och förhoppningsvis vakna lite friskare imorgon. Vi ska nämligen till Kåbban då. JAG VET, ingen anstränging om man är sjuk. Jag kan den där valsen. ;) Jag tänker sitta i restaurangen om jag är för dålig så jag inte orkar åka. Och sedan ska vi till underbara Emelie och Martin och dricka lite vin (öl för grabbarna) och spela spel. I LIKE! Så hoppas nu verkligen detta försvinner under natten!

Annars då? Vad tänker jag på? Jo, ikväll tänker jag på Anna och hennes gulliga mamma som gett mig min första nalle till min Bukowski samling. Anna berättade att jag ville ha en hylla i gillestugan där jag skulle ha mina nallar :) Och då tyckte hon att hon skulle vara den första att ge en till min samling.  :) (för man ska inte köpa sådana själv, utan det ska vara gåvor liksom) :) (tycker jag & Anna)

Sedan tänker jag på Karin i Dublin också. Saknar dem! Och så vill vi ju komma dit snart! Åh, snart kanske vi kan boka resan iaf :) Nu när hon fått jobb å allt. (GRATTIS IGEN) :) (förresten karin, har käkat glass nu när jag har feber och det har nog aldrig varit så skönt OCH så gott förut)  :)

Nu ska jag krypa i säng! Idol är slut. Orkar inte vänta för att få se resultatet. Jag och Erika ska iaf på genrepet i Luleå på torsdag. Då ska jag presentera henne för Sassa som är där och jobbar också. ;) Är väl mestadels nästan därför jag vill dit, jag menar, HUR OFTA är självaste SASSA i LULEÅ liksom? -Ja, just det, inte särskilt ofta. ;)

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: mamma

Skadu på IDOL i Luleå till helgen?. Hoppas att du kan åka lite slalom i kobban, och du ta det lugnt när du är sjuk.

2010-11-06 @ 07:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback