Härliga fredag!




Sådär ja. Då var det fredag igen! Jobbade till tolv och sedan begav sig jag, Henke och Tommy som ska vara hos oss hela helgen och hjälpa till lite, ut på stan för att köpa en grill och lite diverse saker som vi måste ha i huset. Har även anmält förlovningsringen försvunnen så på måndag ska jag ringa och höra om de fått in någon också. (Lär ju vara väldigt liten chans till det men ändå) Vi har varit förbi Guldfynd flera dagar på rad men det har bara varit en tjej där som vi inte tycker har så stor koll. Vi pratade med henne om vår försäkring på den och hon skulle kolla upp det mer och ringa oss (vilket hon inte gjort) så vi går förbi där jämt och ständigt för att se om hon som har koll är där, men alltid har det varit den andra där såklart när vi varit där.

Snart ska de två på bio och jag tänkte ge mig ut med systemkameran då och försöka fånga något fint. :) Det är ganska rogivande tycker jag. :) Annars har jag inga planer i helgen mer än att försöka få nånting i huset gjort. Kanske göra lite i scrapbooking rummet, eller måla lite kökslådor och lite annat smått och gott som måste göras. Karin hörde av sig om att kanske hitta på något imorgon kväll, men har inte hört något mer, men kanske blir det att få träffas. (Det var väldigt längesedan) Jag är sugen på bowling eller något annat jag =)

Nu har vår spis gått sönder helt, så vi måste köpa en ny. :( Vi hade ju ändå tänkt göra det någon gång, men inte nuuu! Suck... Vi hade inte tänkt behöva lägga ut pengar på det nu, menmen!

Återkommer väl senare kanske med någon bild om någon blir okej.

På återseende, hejs!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hoppas att förlovningsringen kommer till sin rätt <3



KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback