Grymt kul kväll!

Oj vilken galet kul kväll på Kanis det blev. Jag är så glad att jag for iväg. Det här behövde jag! När vi först kom dit var vi skeptiska till att det var så många 40+ där, men sedan drog vi ned medelåldern och så kom det massa gamla klasskompisar, vilket var askul! :D Och galet mycket dans, och ALLA var så pepp, det var ruskigt länge sedan det var så!

Här kommer några bilder. Säg till om det är någon som vill jag ska ta bort bilderna (gäller även på facebook). Om det är någon som inte gillar någon bild så säg till, det gör inget för mig :)


Haha, det här var så kul för Henke tog bilden och jag försöker dra mig ur en killes taffsande händer, och Henke märkte inget, fast det var han som fotade. haha Jag tycker inte om när killar håller på sådär, inte för att Henke blir svartsjuk utan för att jag tycker det är obehagligt!



Yey!


Glada tjejer skålar inne på toan. Det här pratade vi om... Hur kommer det sig att tre tjejer kan gå in på samma toa tillsammans men inte tre killar? Visst de kan gå ut och kissa i skogen tillsammans, men aldrig på samma toa :p


Fina Erika och jag :)

Kommentarer
Postat av: Erika G

Tack själv för igår!! :D Det var så himla roligt!! Att jag alltid lyckas få till så skumma poser på alla kort, första stirrar jag i taket och sista har jag värsta fejksmajlet.. haha :D

2010-05-09 @ 11:15:29
Postat av: mamma

Gud va kul ni verkar ha.

2010-05-09 @ 11:37:05
Postat av: Karin

Så jäkla roligt det var!! Härliga bilder, vi får ta en dejt på msn nångång och skicka till varann ;D Jag skulle vilja ha :) Riktigt fin du blev i håret!! KRAM!

Postat av: Karin

Ja att vi måste!! Och så får du lära mig lite , hehe :D Nu har jag laddat upp några bilder på bloggen :) Fler kommer :)

2010-05-09 @ 16:23:19
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt att läsa vännen!! <33

2010-05-10 @ 11:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback